Glumac i njegova supruga šokirali fotografijom nove bebe šest meseci nakon rođenja prethodne

Printscreen/Instagram

Poznati

Glumac i njegova supruga šokirali fotografijom nove bebe šest meseci nakon rođenja prethodne

Poznati par u septembru prošle godine dobio je peto zajedničko dete, ali sada se na njihovim fotografijama može videti još jedna beba.

Glumac Alek Boldvin (63) i njegova supruga Hilarija (38) dobili su tokom proteklih godina petoro dece: Karmen, Rafaela, Leonarda, Romea i Edua, dok holivudska faca ima i ćerku Ajrlend, koju je dobio tokom braka s koleginicom Kim Bejsinger.

Najnoviji član njihove porodice bio je mali Edu, odnosno Eduardo Pao Lukas, koji je na svet došao u septembru 2020 — makar smo tako mislili! Kako sada javljaju američki mediji, par navodno ima još jedno dete.

Hilarija je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju za koju je pozirala sa svojom decom, a u krilu joj je usnulo novorođenče. Poznata instruktorka joge opisala je ovu fotografiju brojem sedam, što ukazuje na to da je to sedmo dete u porodici, a svi su zbunjeni kako je to moguće.

Naime, Boldvinova supruga porodila se pre samo šest meseci, a u novembru je izjavila da misli da su zbog pandemije završili s donošenjem dece na svet.

— Pored kovida, to bi bilo ludo — izjavila je Hilarija.

Portparol Boldvinovih nije želeo da otkrije je li beba rođena zahvaljujući surogat majci ili je usvojena.

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top