Sofija Milošević u šik izdanju koje će se kopirati ovog proleća

Printscreen/Instagram

Poznati

Sofija Milošević u šik izdanju koje će se kopirati ovog proleća

Srpska manekenka i dizajnerka najčešće bira pripijene i kraće haljine, ali kada odluči da „uskoči“ u poslovni stil izgleda jednako spektakularno!

Sofija Milošević proteklih meseci izvanredno uspeva da iznese svaki stil, pa smo je do sad viđali kako u street style varijantama tako i u vrlo elegantnim haljinama koje naglašavaju njen seksepil, a sada nam je pokazala nešto sasvim drugačije!

Atraktivna manekenka i njen izabranik Luka Jović su sa sinom Aleksejem kratko boravili u Beogradu proteklih dana, a iako zbog fudbalerovih poslovnih obaveza u Nemačkoj nisu mogli da se zadrže duže Sofija je uspela da očara svoje sugrađane. Kako je lepotica otkrila na svom profilu na Instagramu, prilikom uživanja u svom rodnom gradu nosila je predivan komplet, sastavljen od nude pantalone s trapez-nogavicama i dugačkog blejzera u army stilu kojem je dodala pojas u istoj nijansi i tako naglasila struk.

 

Ova boja i te kako laska Sofijinom tenu, naročito u spoju s upečatljivom šminkom koja odiše zemljanim tonovima, a manekenka je ovakav izgled kombinovala sa salonkama s leopard printom i neodoljivom mini-tašnom s potpisom modne kuće „Luj Viton“.

 Beograd na trenutak — napisala je manekenka u opisu ovih fotografija.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top