Nina Janković za ćerku odabrala STARO HEBREJSKO IME

Printscreen/Instagram

Poznati

Nina Janković za ćerku odabrala STARO HEBREJSKO IME

Nina Janković uskoro će na svet doneti ćerku, a glumica i njen suprug odlučili su koje ime će dati naslednici.

Nina će se poroditi na proleće, a ćerki će dati ime Ivanka, otkrila je glumica za magazin „Hello“.

Ime Ivanka je u srpski jezik došlo preko grčke i latinske verzije, u koje je pak dospelo od hebrejskog “Johanan” (“Jehohanan”), koje se sastoji od “Jahveh” (što znači “Bog”) i “hanan” (u značenju “milostiv”). Značenje ovog imena je, dakle, “Bog je milostiv”.

Nini i njenom suprugu Matiji Dičiću ovo je drugo dete, dok stariji sin Vukašin uskoro puni tri godine.

Nakon trudnoće sa Vukašinom glumica se već posle dva meseca vratila poslu, a nedavno je otkrila da joj nije bio problem ni da na setu doji bebu.

– Neko može da kaže „vidi ovu budalu“, a neko može da kaže da je to svaka čast. Sva sreća da sam samo dva puta ceo dan snimala, pa su mi tad dva puta doveli Vukašina, ali ostavim mleko tad. Tako da ga nisam ni često ostavljala. To sam malo i preterala. Odvojili smo se par puta na jednu, dve večeri – ispričala je glumica nedavno i dodala da je sin jako srećan što će dobiti seku, ali i da uveliko sređuju kutak u svom domu za ćerkicu:

– Počela sam da sređujem sobu, ali nadam se da ću pred kraj sve. Ne kupujem još uvek ništa, od Vukašina imam gomilu igračaka, neke su potpuno neutralne. Naravno, da ću joj kupovati igračkice i sve, ali je još uvek rano. Imala sam mučnine, bilo je strašno na početku.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top