LJUBAVNA BAJKA ANE I BASTIJANA

Printscreen/Instagram

Poznati

LJUBAVNA BAJKA ANE I BASTIJANA

Otkako se Ana Ivanović pojavila u svetu sporta, mnoge je očarala svojom prirodnom lepotom, damskim držanjem, ljupkošću i odmerenošću. Zbog svega navedenog postala je uzor mnogim devojkama, a brojnim muškarcima tiha patnja. Ipak, njeno srce uspeo je da osvoji jedino nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger.

Bračni par uz njihova dva sina, Leona i Luku, živi život iz snova. Šarmatni Nemac se svakodnevno trudi da njegova porodica bude zadovoljna, a za suprugu je spreman da učini sve. Kako Ana već godinama živi van domovine i često je isticala kako joj nedostaju porodica i prijatelji, Bastijan je, kako piše „Kurir“ rešen da joj kupi nekretninu u najelitnijem delu grada.

Do sada su Ana i Bastijan sa sinovima boravili u nekretnini njenih roditelja na Novom Beogradu, a sada će imati svoju bazu kada su u Srbiji.

Kako saznaje ovaj dnevni list, Bastijanova želja je da stan ima oko sto kvadrata, a ako se uzme u obzir da je kvadrat oko 6.000 evra, procenjuje da će za Anin poklon izdvojiti 600.000 evra. Iz agencije koju je fudbaler angažovao nisu hteli da komentarišu ove navode.

 Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top