Rat na dvoru ne prestaje! Megan optužuje Kejt i Kamilu, a palata pokrenula istragu

instagram/Printscreen

Poznati

Rat na dvoru ne prestaje! Megan optužuje Kejt i Kamilu, a palata pokrenula istragu

Izvori bliski britanskom dvoru tvrde da Megan smatra kako su priče o njenom maltretiranju osoblja u Palati plasirale vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i vojvotkinja od Cornwalla Camilla Parker Bowles.

Dok celi svet sa strepnjom iščekuje intervju vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (39) i princa Harryja (36) kod Oprah Winfrey, s britanskog dvora ne prestaju pristizati priče koje se vežu uz razdoblje bivanja Sussexovih u Velikoj Britaniji. Naime, insideri iz palate tvrde da je Meghan optužila Kate Middleton (39) i Camillu Parker Bowles (73) za širenje priča koje su se ovih dana javile u britanskim medijima, a tiču se svedočanstva bivšeg osoblja koje je Meghan navodno maltretirala, piše Daily Mail.

Optužbe se nižu, a napetosti rastu kako se bliži trenutak prvog dvosatnog intervjua Meghan i Harryja nakon napuštanja dužnosti i kraljevske porodice koji će se premijerno prikazati na američkom CBS-u 7. marta.

Priče o maltretiranju osoblja, kao i onu da je rasplakala Kate Middleton tokom probe haljina uoči venčanja Meghan, tvrdi Meghan, plasirali su Kate, Camilla ili Charles.

Buckinghamska palata pokrenula je istragu zbog navoda da je Meghan Markle maltretirala kraljevske pomoćnike. Vojvotkinju od Sussexa optužuju da je „oterala“ dva pomoćnika i srušila poverenje drugog člana osoblja, bivšeg pomoćnika koji je Harryja i njegovu suprugu danas nazvao „bezobraznim nasilnicima“, objavio je The Times proteklih dana, a sada je taj broj svedočanstava narastao na barem deset bivših zaposlenika koji su voljni sarađivati u razotkrivanju tretmana Meghan prema njima.

Zbog svih tvrdnji Meghan je optužila Kate i Camillu te princa Charlesa (72) da namerno šire priče koje je ocrnjuju. Isprva, niko nije hteo komentarisati optužbe jer su se svi usredsredili  na zdravstvene probleme princa Philipa (99) koji je već treću nedelju u bolnici, a nedavno je i operisan.

Meghan je ranije rekla za The Times da ih Buckinghamska palaTa „koristi za lažno predstavljanje temeljeno na zavaravajućim i štetnim dezinformacijama“ o postupanju s osobljem, nakon što su je bivši pomoćnici optužili za „emocionalnu okrutnost i manipulaciju“ te da ih je terala na plač i ostavljala ih da se tresu od straha.

Večernji.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top