JEDINI ČLAN KRALJEVSKE PORODICE S KOJOM JE MEGAN OSTALA BLISKA: Samo joj ONA nije okrenula leđa!

Printscreen

Poznati

JEDINI ČLAN KRALJEVSKE PORODICE S KOJOM JE MEGAN OSTALA BLISKA: Samo joj ONA nije okrenula leđa!

Princeza Judžin jedini je član kraljevske porodice s kojom je bivša glumica ostala dobra

Megan Markl (39) je oduvek bila „crna ovca“ britanske kraljevske porodice, naročito nakon što je sa princom Harijem napustila kraljevske dužnosti 2020. godine, odnosno kada je par započeo samo stalni život u Americi.

Tada je postala jedna od najomraženijih članica kraljevske porodice kojoj su mnogi okrenuli leđa. Međutim, s jednom osobom sa dvora i danas je u kontaktu.

Prema pisanju magazina US Weekly, Vojvotkinja od Saseksa i princeza Judžin navodno su veoma bliske uprkos odluci bivše glumice i njenog supruga da napuste kraljevsku porodicu.

„Princeza Judžin je zapravo jedini član porodice s kojim je Megan ostala u dobrim odnosima. Uspele su da ostanu u kontaktu, a dodatno su se zbližile tokom trudnoće’, ispričao je neimenovani izvor za pomenuti medij.

Naime, Megan koja je u maju 2029. rodila sina Arčija, objavila je da je trudna sa drugim detetom otprilike u isto vreme kada je princeza Judžin dobila sina sa suprugom Džekom Bruksbenk.

Pored radosti zbog beba koje dele, i Megan i princeza Judžin izgovorile su sudbonosno „da“ 2018. godine i to u razmaku od samo pet meseci. Megan i Hari održali su bajkovito venčanje u maju 2018. dok je unuka kraljice Elizabete II na ludi kamen stala u oktobru iste godine.

Ti događaji su iz dodatno zbližili.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top