POSLEDNJI BROJ U GODINI ROĐENJA ODREĐUJE SVE: Numerolozi otkrivaju kakva budućnost nas čeka!

pixabay.com

Lifestyle

POSLEDNJI BROJ U GODINI ROĐENJA ODREĐUJE SVE: Numerolozi otkrivaju kakva budućnost nas čeka!

Sudbina nam je određena na samom rođenju, kažu numerolozi

Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima, a najznačajnija je poslednja cifra. Na osnovu njega, tvrde numerolozi, možemo odrediti karakter, sudbinu i put koji nam je život namenio.

Svaki broj ima odgovarajući element, a to su Metal, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda, piše Lepaisrećna.

Primer: ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra.

Evo koje značenje ima svaki broj ponaosob:

Brojevi 0 i 1 – Element Metal

Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u doslednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije, a na tom putu ih prati velika sreća. Ovim osobama je određeno da ostavruju velike stvati u životu.

Brojevi 2 i 3 – Element Voda

Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosećajnosti i empatiju prema drugim ljudima. Poseduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspešnimu govornicima, liderima i motivacionim trenerima. Imaju dobar instinkt i odlično primećuju detalje, što im često pomaže da se izvuku i iz najtežih situacija.

Brojevi 4 i 5 – Element Drvo

Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouverene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkirju svet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mesta. Nikada nisu sebične i egoistične. Rođeni su avanturisti, pa im nikad nije dosadno. Omiljeni su u društvu i uživaju u pažnji koju dobijaju. Ove osobe su rođene da unose radost u tuđe živote.

Brojevi 6 i 7 – Element Vatra

Rođeni pod elementom vatre sanjaju o putovanju oko sveta, a ako ulože malo napora, ova želja je lako ostvariva. Imaju naviku da prebrzo uleću u stvari. Ljubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude i zadobiju njihovo poverenje. Rođeni su za poslove koji uključuju putovanja i kontkt sa ljudima.

Brojevi 8 i 9 – Element Zemlja

Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće delati nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah. Oni gotovo nikad ne izalate iz zone komfora i u životu sve rade po određenm redu. Kod njih sve mora da bude „pod konac“. Autoritativni su, pa su rođeni za vodeće pozicije.

Lepaisrećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top