Trojica poznatih glumaca POMAŽU MALOJ BILJANI: „Obezbedićemo joj besplatne časove, učinićemo sve da ostvari svoje snove“

Printscreen

Poznati

Trojica poznatih glumaca POMAŽU MALOJ BILJANI: „Obezbedićemo joj besplatne časove, učinićemo sve da ostvari svoje snove“

Glumac i producent Nikola Pejaković Kolja istakao je da ima veliku želju da devojčici Biljani Čekić (13), koja je oduševila ulogom Dare u filmu „Dara iz Jasenovca“, pomogne i podučava je glumu. U tome su mu se pridružile i druge kolege.

Nikola Pejaković Kolja rekao je da će Biljani rado držati besplatne časove glume, i obećava da će učiniti sve što je u njegovoj moći da mala heroina odneguje svoj talenat.

– Bilo bi mi drago da Biljanu podučavam glumi u Banjaluci. Slobodno prosledite moj broj telefona njenom ocu. Neka me kontaktira, pa ćemo se dogovoriti oko svega. Vrlo rado ću joj pomoći šta god budem mogao – rekao je Pejaković za „Informer“.

I njegov kolega Jovo Maksić, koji sa Biljanom igra u filmu „Dara iz Jasenovca“, želi da pomogne maloj glumici u ostvarenju snova.

– Založiću se da Bilji nađemo najbolju školu glume u Banjaluci. U ovom gradu žive sjajni glumci i sigurno će joj pomoći. Svi mi smo u kontaktu i učinićemo sve da ova talentovana devojčica ostvari svoje snove – rekao je Jovo.

Biljana može da računa i na pomoć glumca Zlatana Vidovića, koji u filmu „Dara iz Jasenovca“ igra Darinog oca Mileta Ilića.

– U Banjaluci postoji Gradsko pozorište „Jazavac“, koje ima sjajnu školu glume! Pričaću sa njima da obezbedimo Bilji besplatne časove, a i ja sam tu za svaku pomoć – poručio je Vidović.

Biljana Čekić je, podsetimo, istakla da se prilikom snimanja ovog filma zaljubila u glumu, te da joj je velika želja da, kada za to dođe vreme, upiše Fakultet dramskih umetnosti.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top