Da Lady Di nije ostavila novac Harryju i Meghan bili bi hleba gladni!

Printscreen/Instagram

Poznati

Da Lady Di nije ostavila novac Harryju i Meghan bili bi hleba gladni!

U nedelju naveče princ Harry ozbiljno je otkrio Oprah Winfrey da je kraljevska porodica finansijski odsekla i njega i njegovu suprugu Meghan Markle te da su do sada mogli preživeti samo zbog nasledstva koje mu je ostavila majka. “Imam ono što mi je mama ostavila i bez toga ne bismo mogli ovo učiniti”, rekao je o preseljenju u Sjedinjene Američke Države. “Kao da je videla da to dolazi i kao da je s nama kroz celi taj postupak”, dodao je, napominjući da ugovori s Netflixom i Spotifyjem nikada nisu bili deo plana.

Pa koliko je Diana ostavila Harryja, pitate se? Nasledstvo je, prema različitim izvorima, izvorno iznosilo oko 8,9 miliona američkih dolara, a koje je raslo ulaganjem i kao glavnica stečene kamate.

Harry je, zajedno sa svojim bratom Williamom, nasledstvo počeo dobijati ​​u dobi od 25 godina, a puni iznos dobio je do 30. godine, kada mu je s neba palo približno 13 miliona dolara.

Harry i Meghan prilično su uštedeli time što su bili bez najma nekoliko meseci. Njihova prva stanica bila je vila na otoku Vancouver koju im je posudio tajni prijatelj, a zatim su se, na početku pandemije, preselili u Los Angeles u jedan od domova glumca Tylera Perryja.

Portal Page Six ekskluzivno je otkrio da je par uplatio novac za prostranu kuću s devet spavaćih soba u Santa Barbari koja ih je koštala 14,6 miliona dolara. Vratili su i 3 miliona dolara javnog novca koji su koristili za obnovu kuće Frogmore, njihove nekadašnje kuće u Velikoj Britaniji.

Isplate hipoteke verovatno nije velika briga u budućnosti Harryja i Meghan jer je objavljeno da su s Netflixom potpisali navodno višemilionski ugovor, nakon čega je usledio i ugovor sa Spotifyjem za potrebe kojeg će stvarati sadržaje podcasta.

Dnevno.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top