DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MART

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MART

OVAN

Ukoliko ste privatnik niste situgni za koju odluku treba da se odlučite. Najbolja solucija je da poslušate intuiciju. Maksimalno ste posvećeni tajnoj vezi i uživate u uzvraćenoj ljubavi. Skloni ste povredama.

BIK

Saradnja sa kolegama je harmonična. Prilično ste ambiciozni, a takvi su vam i poslovni planovi. Druga polovina insistira da što više vremena provede u vašem društvu ili bar da budete stalno na vezi. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Poslovna situacija je stabilna. Očekuje vas nerviranje na polju finansija zbog neplaniranog troška zbog koga ćete se posle kajati. Zaljubljeni ste i gledate da voljenoj osobi u svemu ugodite. Pričuvajte se povreda.

RAK

U fazi ste pravljenja novih poslovnih planova. Komunikacija sa saradnicima je intenzivna. Nemate puno vremena za partnera tako da se on okreće drugoj strani i upušta u flert. Zdravstveno stanje je stabilno.

LAV

Prezadovoljni ste komunikacijom sa strancima. Prilično ste optimistični i verujete da će ona prerasti u dugotrajnu saradnju. Sa simpatijom održavate redovan kontakt, ali čak ni ne nagoveštavate da vas zanima veza. Pritisak je promenljiv.

DEVICA

Posao zahteva intenzivnu komunikaciju sa saradnicima. Zbog toga vaše konkretne obaveze trpe. Bračni partner je zaljubljen, trudi se oko vas i gleda da vam ugodi u svemu. Na polju zdravlja mogući su problemi sa kostima.

VAGA

Na poslu nema značajnijih dešavanja. Posao obavljate rutinski, bez ikakvih problema i zastoja. Atmosfera je radna i opuštena. Preispitujete se po pitanju veze. Niste sigurni da li vam partner odgovara. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Nema nikakvih problema kada je saradnja sa domaćim partnerima u pitanju. Očekuju vas problemi tokom saradnje sa strancima. Emocije su vam intenzivne i imate potrebu za prisustvom partnera. Mogući su problemi u saobraćaju.

STRELAC

Posao doživljavate kao rutinu, bez ikakvih izazova. Ukoliko se ovaj trend nastavi postaće vam dosadno. Prija vam flert. Niste svesni da ste se ozbiljno zainteresovali za drugu stranu. Zdravstveno stanje je stabilno.

JARAC

Poslovne obaveze se samo nagomilavaju. Pokušavate da ih odradite na brzinu ali tom prilikom pravite greške. Prilično ste romantični i partnera iznenađujete romantičnom večerom. Raspoloženje je nestabilno.

VODOLIJA

Ne uspevate da nađete zajednički jezik sa saradnicima. Zbog nemogućnosti razumevanja sledi vam nerviranje. Dopada vam se osoba koja ima zvaničan status vašeg prijatelja. Pazite na ishranu. Stomak je osetljiv.

RIBE

Prilično ste tajanstveni na poslu i od kolega krijete planove i sastanke. Imate naglašenu potrebu za bliskošću sa partnerom. Očekujete da vam se posveti što on rado čini. Zdravstveno stanje je stabilno.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top