OVO JE FATALNA PLAVUŠA SA KOJOM JE ALEKS PREVARIO DŽEJ LO

Printscreen/Instagram

Poznati

OVO JE FATALNA PLAVUŠA SA KOJOM JE ALEKS PREVARIO DŽEJ LO

Američki mediji tvrde da je glavni razlog njihovog raskida prevara. Navodi se da je Aleks prevario Dženifer sa, rijaliti zvezdom, Medison Le Kroj

Kao bomba je odjeknula vest da se slavni par rastaje, a onda se ubrzo pojavila i vest da je reč o glasini. Međutim, par se još uvek nije zvanično oglašavao.

Glasine da se Aleks dopisuje sa Medison (31) su se pojavile prvi put početkom februara. Rijaliti zvezda se branila rečima da nije reč o flertu, ali je nije krila da su se dopisivali.

„Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali. Fizički, on nikada nije prevario verenicu sa mnom“, rekla je ona, ali se o detaljima prepiske, nije izjašnjavala.

Da li su nakon toga otišli korak dalje i da li je Medison pravi urzok raskida pop zvezde i bejzbol igrača, vreme će pokazati.

Ko je Medison Le Kroj?

Činjenica da je 20 godina mlađa od Aleksa je posebno zaintrigirala. Ova atraktivna plavuša je dobro poznata javnosti po skandalima i burnim ljubavnim vezama. Nekoliko godina je učesnica rijalitija pod nazivom „Southern Charm“, koji prati život dobrostojećih porodica.

Sa 20 godina se udala za sportistu Džoša Hjua, ali taj brak nije dugo potrajao. Iz te veze dobili su sina, Hadsona koji danas ima 9 godina.

Medison je aktivna na društvenim mrežama, često sa pratiocima, kojim ima preko 400 hiljada, deli slike na kojima ističe svoju vitku figuru.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top