PRIVATNI MEJL MEGAN MARKL DOSPEO U JAVNOST: Konačno otkrivena istina o skandalu koji je potresao Britaniju!

Printscreen/Instagram

Poznati

PRIVATNI MEJL MEGAN MARKL DOSPEO U JAVNOST: Konačno otkrivena istina o skandalu koji je potresao Britaniju!

Još jedna vest u nizi koja je šokirala javnost

Novinar i autor biografije, trenutno najpoznatije vojvotkinje na svetu Megan Markl, Omid Skobi objavio je u medijima privatni mejl u kom Megan zahteva od svojih pomoćnika da objave službenu izjavu u kojoj će napisati da ju je Kejt rasplakala zbog haljina za deveruše koje su je pratile na venčanju.

Podsetimo, britanski mediji su 2018. godine objavili priču da je Megan rasplakala Kejt Midlton tokom probe haljina za devojčice s cvećem na kraljevskom venčanju, a neki nagađaju da je Kjetina i Vilijamova ćerka i princeza Šarlot bila glavni povod za svađu. Bila je to jedna od temu koja je izazavala veliku buru u Britaniji i o kojoj je Megan progovorila u intervjuu s Oprom Vinfri.

Evo šta piše u mejlu:

„Pa ako sada izbacujemo bilo kakve službene izjave, možda bi Bakingemska palata konačno mogla da pošalje i ono da nisam ja rasplakala Kejt. Zašto moja strana priča nikada nikome u palati nije važna“, stoji u navodnom Meganinom mejlu.

Omid je izjavio da su i ovog puta, kao i mnogo puta pre toga, zahtevi Megan Mrkl bili odbijeni od strane kraljevske porodice.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top