SUDBINSKI DANI U SLEDEĆOJ NEDELJI ZAVISE OD VAŠE GODINE ROĐENJA: Pročitaje KINESKI horoskop, koji ukazuje na promene!

pixabay.com

Lifestyle

SUDBINSKI DANI U SLEDEĆOJ NEDELJI ZAVISE OD VAŠE GODINE ROĐENJA: Pročitaje KINESKI horoskop, koji ukazuje na promene!

Pratite znakove pored puta, oni vam mnogo toga mogu otkriti o budućnosti.

Ukoliko pratite kinski horoskoop, koji je veoma precizan i jasan, donosimo vam „sudbinske dane“ u nedelji 15. do 21. marta, koji mogu imati značaju ulogu u vašem životu.

Provetite po godini rođenja koji znak ste u kineskom horoskopu i neka vam pređe u rutinu praćenje znakova pored puta.

Pacov

Dani kada bi trebalo da posebno obratite pažnju su ponedeljak i četvrtak. U ponedeljak vas očekuje pravi nalet ideja i kreativnosti, i mogu vam doneti ozbiljan napredak u životu!

Ljudima rođenim u znaku Pacova u četvrtak stiže novac, ali bi trebalo da obrate pažnju i ne potroše ga odjednom. Za ljubav je najbolji dan nedelja, a ako ste „solo“, moguće je da će vam prijatelji organizovati upoznavanje sa zanimljivom osobom.

Bivo

Tri dana ključna za ljude rođene u znaku Bivola su utorak, petak i subota.

U utorak, javlja vam se osoba koju niste dugo ni videli ni čuli. Od nje ćete čuti nešto što će vas podstaći na akciju! Petak je dan kada dobijate neočekivani poklon ili novčani dobitak. Subota je dan za aktivnosti na intelektualnom planu jer ćete biti na vrhuncu mentalnih kapaciteta. Ako imate neki problem koji bi trebalo da rešite, posvetite mu se baš u subotu!

Tigar

Utorak, sreda i nedelja su vaši posebni dani. U utorak je moguće da dobijete unapređenje na poslu! Sreda je dan kada je kontakt s drugim ljudima veoma važan, jer je moguće da upoznate osobu koja će biti sudbinski povezana s vama u ostatku života. Nedelja je odličan dan za kreativnost, ali i za ispravljanje grešaka iz prošlosti vezanih za ljude kojima ste možda učinili nažao.

Zec

Najpre u utorak dobro povedite računa o finansijama! Mogući su gubici koji su izvan vaše kontrole. Sledeći sudbinski dan je četvrtak kada će se dogoditi nešto važno vezano za jednog od članova vaše porodice. Ne brinite jer je u pitanju važna, ali dobra stvar!

Subota je dan novog Meseca i tada bi trebalo da se pripazite jer ćete biti nervozniji i stresiraniji nego inače. Zbog toga su moguće i „greške u koracima“.

Zmaj

Ova nedelja biće u znaku ljubavi za sve rođene u znaku Zmaja! Ponedeljak je dan kada najviše privlačite ljude oko sebe. Ako maštate o novoj vezi, osoba koja vam se divi vam prilazi već prvog dana nedelje!

Sreda vas dovodi u nezgodnu situaciju kada je komunikacija u pitanju, pa budite veoma oprezni. Moguće su svađe i nesporazumi. Nedelja je zatim dan kada bi sa osobom s kojom ste u vezi, ili između vas postoje varnice, trebalo da provedete dan radeći nešto u čemu uživate.

Zmija

Teško će vam biti da se „izmigoljite“ iz problema u utorak. Niste ih vi izazvali, a nekako vi morate da ih rešavate i budete u njihovom centru!

Četvrtak je dan za maksimalnu koncentraciju kako ne biste pogrešili u veoma važnom projektu. Ni ne znate koliko zavisi od tog dana!

Subota je važan dan za vaše emocije. Odnos sa partnerom ili drugom važnom osobom biće stavljen na test.

Konj

Ljudi rođeni u znaku Konja ove nedelje će biti u znaku poslovnih aktivnosti. U ponedeljak ćete biti okruženi ljudima koji umeju manje od vas, i koje ćete morati da „nosite“ na leđima kako biste zajedno izgurali ono što mora da bude urađeno.

Sreda je dan za nova poznanstva, nove poslovne kontakte ili klijente. Ako se bavite bilo kojim vidom prodaje, blistaćete!

Subota je dan za prenošenje vašeg znanja nekome kome je potrebno. Nemojte to shvatiti bukvalno, horoskop kaže da je moguće i da će vas draga osoba ili prijatelj pitati za dobar savet, i da bi trebalo da se maksimalno potrudite da im pomognete.

Ovca

U sredu je dan kada bi trebalo da se okrenete zdravoj ishrani. Potrudite se oko toga kako ne biste imali problema sa zdravljem i imunitetom. Petak je dan za vaše finansije, ako planirate veći trošak, odložite ga do tada i dobro se raspitajte o ponudama! U nedelju je trenutak da planirate za sledeću sedmicu – postavite sebi ciljeve i hrabro krenite ka njihovom ostvarivanju!

Majmun

I za vas će ovo biti nedelja posvećena ljubavi i odnosima s drugim ljudima. Ako ste u dugoj vezi, moguće je da ćete „čuti“ svadbena zvona! Sudbinski dani biće ponedeljak, petak i nedelja, a sva tri su vezana za ljubav i dugoročne planove. Energija oko vas je odlična i nemate razloga za brigu ni u drugim sferama života.

Petao

Odlična nedelja za nove početke, naročito u polju karijere. Ponedeljak je dan pun super energije za saradnju s drugim ljudima. Bićete jednostavno impresivni, šta god da radite! Četvrtak donosi nove kontakte i nove prilike, koje će vas potpuno zaokupiti. Nedelja je dan kada morate da se fokusirate i probate da se opustite, inače će vas sve ove promene u životu „progutati“ i bićete potpuno iscrpljeni.

Pas

Gledajte u budućnost, a ne u prošlost tokom ove nedelje. Utorak je dan kada biste morali da se pozabavite planiranjem po pitanju novca. U suprotnom, možete biti u nevolji! Petak je dan koji bi trebalo da posvetite svom ljubavnom životu. Uradite nešto posebno za posebnu osobu u svom životu!

A subota je dan koji će vam sve izvrnuti „naglavačke“! Imaćete pravi nalet nemira, vezan za vašu stambenu situaciju. Želite da se preselite, ili da napravite veliku promenu.

Divlja svinja

Novac i ljubav su jednako zastupljeni ove nedelje kod vas. Utorak je dan kada ćete biti opsednuti time kako vas drugi vide. Bilo da je u pitanju običan susret, ili partner s kojim ste dugi niz godina. Sreda je dan kada imate šansu da zaradite dodatni novac, moguće je da će vam neko ponuditi privremen, a lak posao! Subota je potom dan „nabijen“ romantičnom energijom, samo pazite, ona može lako da pređe u negativnu!

MONDO.RS 

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top