NASLEDINICI KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA POSVETILI DAN MAJKI PRINCEZI DAJANI: Ovom porukom su sve dirnuli! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

NASLEDINICI KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA POSVETILI DAN MAJKI PRINCEZI DAJANI: Ovom porukom su sve dirnuli! (FOTO)

Najmlađi članovi britanske kraljevske porodice su predivnom čestitkom pokazali koliko im baka nedostaje

Povodom dana majki koji je juče bio u Velikoj Britaniji, deca Kejt Midlton i princa Vilijama, prinčevi Džordž i Luis i princeza Šarlot, poslali su prelepu poruku svojoj baki, princezi Dajani koja je tragično stradala 1997. godine.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su na Instagramu objavili dirljivu poruku koju su njihovi naslednici posvetili nikad prežaljenoj britanskoj princezi.

Veoma su se potrudili oko čestitki, a ukrasili su ih motivima cveća, srca i zečeva. Baki su poručili kako je jako vole i da misle na nju.

‘Ove godine će dan majki ponovo biti drugačiji. Mnogi od nas će biti odvojeni od svojih najmilijih, ali radujemo se vremenu, ne tako dalekoj budućnosti, kada ćemo opet moći zagrliti majku. Ali nažalost za one kojima je ovih dana posebno teško, ovo je dodatni izazov. Džordž, Šarlot i Luis svake godine za ovaj dan izrađuju svoje čestitke sećajući se svoje bake Dajane zbog princa Vilijama. Bez obzira na sve, mislimo na tebe ovaj dan’, napisali su Kejt i Vilijam na Instagramu.

 

Kako je objavio People, princ Hari je takođe odao počast svojoj majci Lejdi Di, dogovorivši da se cveće položi na grob princeze Diane u Althorpu, Northamptonshire u povodu Majčinog dana (Mothering Sunday) koji se 14. ožujka obilježava u Velikoj Britaniji.

Princ Harry je imao 12 godina kada je njegova majka stradala 1997. godine, a princ William 15 godina.

Nakon bombastičnog intervjua Williamovog mlađeg brata, princa Harryja i Meghan Markle, princ Wiliam je prvi u javnosti odgovorio na neugodne optužbe za rasizam u kraljevskoj obitelji.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top