KEJT MIDLTON JE POSTIĐENA I PRESTRAVLJENA ZBOG TVRDNJI DA JE RASPLAKALA MEGAN MARKL!

Printscreen/Instagram

Poznati

KEJT MIDLTON JE POSTIĐENA I PRESTRAVLJENA ZBOG TVRDNJI DA JE RASPLAKALA MEGAN MARKL!

Kejt Midlton je navodno „postiđena“ i „prestravljena“ tvrdnjama da je rasplakala Megan Markl uoči njenog venčanja zato što je „veoma pažljiva u ophođenju prema drugima“, tvrdi ekspert za kraljevsku porodicu.

Incident se dogodio pre dve godine kada se verovalo da je Megan „ostavila Kejt Midlton u suzama“, ali se to pitanje pojavilo opet u sada već čuvenom intervjuu.

– Kejt je bila uznemirena zbog nečega, ali je kasnije prihvatila to i izvinila se. I donela mi je cveće – otkrila je Megan.

– Nije došlo do sukoba i mislim da nije fer da ulazim u detalje toga jer se izvinila, a ja sam joj oprostila. Ono što je bilo teško je biti okrivljen za nešto što nisi uradio, već što ti se dogodilo – dodala je vojvotkinja od Saseksa.

Kejt Nikl je stručnjak za kraljevsku porodicu i ona je otkrila da nikad nije čula da je vojvotkinja od Kembridža bila neprijatna prema bilo kome jer „je veoma pažljiva u ophođenju sa ljudima.“

– Kejt nikad nije želela da bilo kakve sugestije o njenom neslaganju sa Megan dođu do štampe, tako da joj veoma teško pada ova priča koja kruži. Postoje različite verzije priče o njima dvema, a ne samo ona o kojoj Megan priča. Kejt je mislila da je ta epizoda završena, pa je bilo zastrašujuće za nju da ponovo prolazi kroz to. Megan i Hari znaju da Kejt nije u situaciji da odgovori – rekla je Nikl za američki časopis.

Kejt je takođe rekla da je intervju sa Oprom ostavio Kejt „ražalošćenu, razočaranu i povređenu“ i da je za nju to bilo nekoliko „veoma teških“ dana. Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža prvi put su viđeni u četvrtak od čuvenog razgovora kada su posetili školu u istočnom Londonu.

Uprkos teškom periodu koji je vojvotkinja imala, Nikl je rekla da se „prošle nedelje pojavila i posvetila svom poslu i dužnostima.“ Međutim, primetila je da su „ljudi videli da je njen pogled oboren i da je sva snuždena“

– Iza zatvorenih vrata bila je rastužena, razočarana i povređena – rekla je i dodala da se princ Vilijam i Kejt „osećaju iznevereno“ nakon što su „bili izuzetno dobrodošli“ u Saseks. Ali oni „i dalje vole Harija i Megan“, uprkos činjenici da je „ovaj intervju podigao prašinu“.

Informer

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top