5 sitnica koje možete da prepišete od influenserki za NADMOĆAN prolećni stil

Moda

5 sitnica koje možete da prepišete od influenserki za NADMOĆAN prolećni stil

Ukoliko želite da naglasite svoje odevne kombinacije nekim statement komadom i podsetite stilom na zvezde Instagrama, predlažemo da nabavite nešto od ovoga.

Jasno je da kada je moda u pitanju nije sve u novcu — ni najskuplji brendirani komadi ne vrede mnogo ako ih kombinujete tako da izgledaju dosadno, neupečatljivo i „već viđeno“.

Tu uskaču statement komadi, kojima pokazujete svoju smelost i umeće kombinovanja, a ujedno se poigravate u sopstvenom svojevrsnom modnom eksperimentu. Zato vam ne treba previše novca i truda, a svakako će vam pomoći ako predstojećeg proleća nabavite nešto s ovog spiska.

Zabavne patike

U toplim mesecima modna „igra na sigurno“ podrazumeva bele patike, ali ako želite da napravite iskorak i razbijete monotoniju odaberite par patika s detaljima u bojama koje ćete imati sa čim da kombinujete.

Modeli različitih šara su vrlo popularni i sve dostupniji, pa će sjajno izgledati patike s printom cveća, apstraktnih oblika, animal dezenom, likovima iz pop kulture ili crtaća…

Sako u nekoj upečatljivoj boji

Blejzer je odavno napustio kancelariju! Možemo ga nositi i na dejtu, i na svečanim događajima u spoju s haljinom ili kao deo odela, ali i za street style varijantu uz kvalitetne farmerke.

Da bi sako „nosio“ vaš look i učinio da vas svi primete, odaberite neki u pastelnoj nijansi i možete biti sigurni da ćete postići „instagramičan“ izgled po uzoru na svetski poznate influenserke. Naravno, boja nije uvek sve i pomoći će detalji poput lažnih džepova, umereno naglašenih ramena, efektno dugme i sl.

Torba koju je nemoguće zaboraviti

Crossbody ili pismo-tašna — koju god da odeberete, sve dok je mala tokom proleća nećete pogrešiti. Predimenzionirane torbe su same po sebi statement, a s malima je najvažnije da se odlučite za neku što šareniju, veseliju i upečatljiviju i čak i najjednostavnija odevna kombinacija neće proći nezapaženo.

Šešir

Kakav god oblik glave i lica imali, uz malo truda sigurno ćete pronaći model koji će učiniti da izgledate sjajno. U poslednje vreme popularni su tzv. ribarski šeširi spuštenog oboda koji imaju retro prizvuk, ali i klasični damski šeširi su vrlo poželjno ukoliko je to vaš stil. Iako su mogućnosti razne, pripazite da ne preterate: čak i jednobojan šešir je dovoljan statement komad!

Pantalone

 

Jednobojna košulja, klasični trenč, udobne kratke čizme i vaša stara dobra torba mogu izgledati još interesantnije ako ih kombinujete s, na primer, pantalonama koje odmah privlače pažnju. To možete učiniti uz pomoć kariranog modela ili nekog ukrašenog pepito dezenom, mada su i najobičnije zelene ili roze pantalone sjajan način da postignete efektan look.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top