Tanja se godinu dana borila da otetu decu vrati iz Australije i agoniji je konačno kraj

Printscreen/Instagram

Poznati

Tanja se godinu dana borila da otetu decu vrati iz Australije i agoniji je konačno kraj

Pevačica Tanja Savić je godinu dana vodila bitku da vrati svoje dvoje dece Maksima i Dušana, koje je bivši suprug odveo sa sobom u Australiju. Bivši suprug, Dušan Jovančevič je decu odveo bez majčine saglasnosti i od tada ova majka prolazi korz pravi pakao i agoniju.

Tanja je jutros na svom instagram profilu objavila fotografiju svoje dece uz emotivne reči i podelila sa pratiocima da su joj deca konačno vraćena. Ovo nije usamljeni slučaj da su deca bespravno odvojena od majke ali je svakako velika pobeda za sve majke a posebno Tanju i njenu decu koja su razdvojena godinu dana.

Podsećamo, Tanja je o svojoj borbi za decu govorila više puta u javnosti „Znam odakle mi ova snaga – od dragog Boga, što me Bog čuva! To je nepravda učinjena meni i mojoj deci. Zato što voliš nekoga, pa veruješ. Osnovaću grupu za sve žene da im pružim podršku. Ja volim sve žene. “

Prenosimo deo njene emotivne poruke:

„Biti majka je Božiji poziv da budes borac i učitelj. Kada od učenika postaneš učitelj e to je onda pobeda. Pobeda nad samim sobom. Vi ste moji heroji. Dali ste mi snagu da izdržim. Čuvam svoju radost i treptaj u srcu za naše nemirne i razigrane buduće dane. Napokon su uslišene naše molitve da konačno budemo zajedno! Voli vas mama.

Luftika.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top