„ISTINA JE — DOBILA SAM DECU!“ Tanja Savić uskoro sa sinovima, sud odlučio u njenu korist

Printscreen/Instagram

Poznati

„ISTINA JE — DOBILA SAM DECU!“ Tanja Savić uskoro sa sinovima, sud odlučio u njenu korist

Pevačica je juče sve zaintrigirala emotivnom objavom na Instagramu

„Zvezda Granda“ Tanja Savić juče je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju svojih sinova i uputila im emotivnu poruku kojom se osvrnula na tešku godinu koju je provela bez njih.

Svih ovih 335 dana bez vas bilo je uzalud. Iako sam bila jako usamljena, nekako, uz vas smeh koji (uprkos fizičkoj razdvojenosti od vas) nikako nije jenjavao u mojim mislima i bio mi je ujedno i postrek za dan kad vas budem ponovo videla. Taj glas mi je davao nadu. Glas mojih anđela. Samo mi znamo kako je ta ljubav izmedju nas čarobna. Nešto sto se rečima ne može opisati. Ali pogledom i osmehom može — napisala je Tanja, između ostalog.

Njeni obožavaoci bili su zbunjeni jer nisu znali šta znači li njena objava da je sud u Australiji doneo odluku da se sinovi Maksim i Đorđe vrate kod nje, nakon što ih je Tanjin suprug Dušan bez pevačicinog znanja odveo u Australiju pre skoro godinu dana.

Istina je da sam dobila decu! Jako sam srećna — izjavila je Tanja za Pink. — Ne, ja idem po njih u Australiju, sudskim putem je presuđeno da deca pripadaju meni i sada ja idem da ih dovedem u Srbiju.

PINK

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top