Kako su se zaista upoznali Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger?

Printscreen/Instagram

Poznati

Kako su se zaista upoznali Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger?

Jedan od najskladnijih parova uživa u petoj godini bračnog života.

 Da prava ljubav uvek pronađe svoj put, dokaz su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger. Otkako se pojavila u svetu sporta, naša teniserka je sve osvojila lepotom ali i ponašanjem. Postala je tiha patnja mnogih muškarcima, ali prvi susret s nemačkim fudbalerom nije prošao baš glatko. U filmu koji je prikazan u Bastijanovu čast kada je završio fudbalsku karijeru opisan je momenat njihovog upoznavanja.

„Ne, hvala, ja sam sam srećno zaljubljen“, rekao joj je Nemac, koji je bio u srećnoj sedmogodišnjoj vezi s manekenkom iz Minhena Sarom Brandner. Iako su svi iščekivali njihovo venčanje, raskinuli su 2014. godine. Razlog je otkriven kasnije – Bastijan se ludo zaljubio u Anu.Kako su se zapravo upoznali, Ana i Basti, otkrio je nemačkom „Bildu“ trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić.

„Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana (koja je inače udata za košarkaša Nemačke Jana Jaglu, prim. aut). Neka se deca vole i drže za ruke“, rekao je Pešić.

Anin ljubavni život obeležilo je nekoliko veza: sa teniserom Markom Stilitanom, golferom Adamom Skotom i slavnim španskim teniserom Fernandom Verdaskom. Ipak, da se zakune na večnu ljubav poželela je samo Bastijanu.

Nakon tajne veridbe usledilo je bajkovito venčanje u Veneciji 12. jula 2016, a svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija iz celog sveta.

 Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top