Šeron Stoun progovorila o UŽASNOM iskustvu sa snimanja „Niskih strasti“

Printscreen/Instagram

Poznati

Šeron Stoun progovorila o UŽASNOM iskustvu sa snimanja „Niskih strasti“

Slavna holivudska glumica Šeron Stoun progovorila je u svojim memoarima The Beauty of Living Twice o iskustvima tokom karijere koja su bila više nego uznemirujuća.

Njena najčuvenija glavna uloga u filmu Niske strasti donela joj je mnogo toga, ali — između ostalog — mnogo stresa.

U jednom delu memoara, koje je objavio Veniti Fer, navodi se da je jedan član produkcije filma rekao Šeron da za snimanje čuvene scene sa prekrštenim nogama skine donji veš, ali se pretvarao da se intimne zone neće videti u filmu.

Kada je Šeron pogledala već gotov film u prostoriji punoj advokata i agenata, bila je besna.

„Prvi put sam videla snimak svoje vagine tada. Rekli su mi da se ništa ne može videti i da slobodno skinem veš“, rekla je, između ostalog, Šeron.

Nakon odgledanog filma, Stoun je, navodno, ošamarila reditelja Pola Verhovena i odmah otišla u svoj automobil, gde je zvala advokata. Advokat joj je, navodno, rekao da film ne sme biti snimljen na taj način, jer to nije legitimno. Kada je tu informaciju prenela Verhovenu, rečeno joj je da nema izbora.

„Razmišljala sam i razmišljala i odlučila da dozvolim ovu scenu u filmu. Zašto? Zato što je to bilo ispravno za ovaj film i za lik, a napokon, i zbog toga što sam, ipak, to učinila“, ispričala je Šeron.

Ona tvrdi da se jako trudila da dobije tu ulogu, a i da se sam režiser za to zalagao.

„Ovo je najteža uloga koju sam ikad odigrala, bilo je strašno. Mesečarila sam, dvaput sam se probudila u svom automobilu u garaži, skroz obučena. Imala sam jezive noćne more“, otkrila je Šeron Stoun.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top