Sloba Vasić ćerki dao JEDNO OD NAJSTARIJIH ŽENSKIH IMENA Ima mnogo značenja

Printscreen/Instagram

Poznati

Sloba Vasić ćerki dao JEDNO OD NAJSTARIJIH ŽENSKIH IMENA Ima mnogo značenja

Pevač Sloba Vasić je postao otac, a iako se nakon rođenja ćerke oglasio na društvenim mrežama i podelio svoju sreću, on nije otkrio koje ime su odabrali za naslednicu, već je to učinila njegova supruga Lela.

Lela se takođe oglasila nakon porođaja, te otkrila da su ćerki dali ime Marija.

– Anđele mamin, ovo je naš prvi susret. Namučile smo se obe da srećno dođeš na ovaj svet, i isplatilo se! Iako je bilo mnogo teških trenutaka, kada sam te uzela u naručje shvatila sam napokon kako izgleda moj svet! Bio je prazan bez tebe, neispunjen! Jedva čekam svaki momenat sa tobom, svaki dodir, svaku suzu, svaki smeh… Snago moja!!! Tata tvoj i ja od danas živimo za tebe! Posebno želim da se zahvalim svojoj jedinoj ljubavi koji je svaki tren bio uz mene, i kad me niko ne bi mogao trpeti, koji je sve zajedno sa mnom izgurao i bio uz mene do zadnje moje kontrakcije, kada nisam mogla ni samu sebe da vidim… Hvala ti što si mi podario život i moj uzdah za koji od danas živim!!! Dobro nam došla, naša Marija! – napisala je Slobina supruga.

Ime Marija je latinska forma hebrejskog imena Mirjam i spada među najstarija poznata ženska imena, veoma zastupljena u hrišćanskim zemljama.

U egipatskom jeziku, ime je izvedeno od reči „myr“, a znači – „ona koja je voljena“, „žena koju Bog voli“, „čistota“, „duboka ljubav“.

U brojnim drugim tumačenjima, ime Marija se prevodi kao „žena koja je preuzvišena, vrla i milostiva“, „blagorodna“, „Bogu mila“, „svetlost i sjaj“, „bezgrešna“, „milosna“, „gospodarica i vladarka“, „ljubav“, „dobrota“, „plemenitost“, „nevinost“ ili „čistota“.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top