Nakon napada na nju i ćerke, JK priznala: „Kao zver sam naučila na udarce, jer samo za udarce znam“

Printscreen/Instagram

Poznati

Nakon napada na nju i ćerke, JK priznala: „Kao zver sam naučila na udarce, jer samo za udarce znam“

„Moja karma je takva da sve što dotaknem pretvaram u energetski haos. Ni sama ne znam da objasnim zašto je to tako“

Pop diva Jelena Karleuša našla se u centru skandala zbog, sada bivše, takmičarke šoua „Zvezde Granda“, koja je diskvalifikovana, nakon što je na svom Instagram profilu objavljivala uvrede i pretnje na Jelenin račun. Nakon diskvalifikacije, izjave nezadovoljne takmičarke navukle su gnev ljudi, ne samo na Karleušu, već i na njene ćerke Atinu i Niku, zbog čega je Jelena podnela krivičnu prijavu protiv Kneževićeve.

Nakon medijske bure, ali i brojnih razočarenja, zbog toga što je kolege nisu podržale onako kako je ona to očekivala, Jelena se oglasila na svom Instagram profilu i objasnila kako se nosi sa pritiskom javnosti, ali i mržnjom.

– Hvala svima na podršci i ljubavi. Kada je neko u samom vrhu ove igre, kada ima najveću popularnost, uticaj i broj pratilaca, mora i da podnosi najveći pritisak. Kako slave, tako i mržnje – započela je Jelena.

– Da nisam mentalno veoma jaka, teško bih mogla da podnesem sve ono što 26 godina u ovom poslu trpim. Moja karma je takva da sve što dotaknem pretvaram u energetski haos. Ni sama ne znam da objasnim zašto je to tako. Plašim se da niko drugi na mom mestu ne bi mogao da izdrži sav pritisak medija i društvenih mreža, koji je konstantan i nemilosrdan – navela je pevačica i istakla da je od svih koleginica ona najviše trpela.

– Na ovim prostorima ne postoji žena koja je trpela više i to je nažalost postalo normalno stanje. Ali zato niko drugi nije ja, jer na Balkanu samo ja generišem sve negativno, koje se rafalno ispaljuje na mene, u nove pobede i pomeranje granica, u motivaciju, želju, snagu… Kao zver sam naučila na udarce jer, iskrena da budem, ja samo za udarce i znam – priznala je JK.

– Ovo je surov posao, gde pritisak zna da slomi i najjače, gde svi misle da te poznaju, daju sebi pravo da te „nauče pameti“ i „stave na tvoje mesto“, ali jednom u 100 godina rodila se žena kojoj niko ne može ništa. Jer je ona tako odlučila – zaključila je Jelena.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top