Evo šta se krije iza života iz bajke Anike Božić Al Saraj! (FOTO)

instagram/Printscreen

Poznati

Evo šta se krije iza života iz bajke Anike Božić Al Saraj! (FOTO)

Iako Jusuf nema nikakvu titulu, mnogi ga zbog toga što je veoma imućan nazivaju „arapskim princem“ zbog čega je Anika dobila nadimak „arapska princeza“

Bivša manekenka i modna novinarka Anika Božić Al Saraj (35) je udajom za arapskog biznismena, Jusufa Al Saraja, koji je rodom iz Palestine, skrenula je pažnju domaće javnosti.

Svaka njena objava na Instagramu pomno se prati, a pratioci mogu svakodnevno da vide delić njenog života „na visokoj nozi“. Par živi na relaciji Pariz- Kairo, a ponosni su roditelji sina Omara.

Iako je udata za bogataša, Anika nije želela da odustane od karijere, te i dalje sama zarađuje. Bavi se modom, ima svoj blog, a piše i kolumnu za jedan modni magazin. Kad god joj obaveze to dozvole, Anika dolazi u Srbiju i posećuje porodicu i prijatelje.

O bajkovitom životu obojenom luksuzom, Anika je govorila za domaće medije.

„Kao na to da su javnom mnjenju uvek potrebni novi junaci, neko koga će da vole, mrze, potrebne su bajke, prinčevi, priceze, potreban je momenat poistovećivanja, ali i momenat nedostižnog… Ja sam samo jedan od junaka u bajkama koje mediji serviraju konzumentima. Deo programa hleba i igara. Zavisi ko predstavlja moj život galmuroznim i gde. Hajde da budemo realni i zapitamo se kada smo poslednji put pustili u etar sliku koja dokumentuje naš boravak u biblioteci ili usisavanje kuće?“,  rekla je za „Blic“.

Ona je otkrila i  kako se upoznala sa svojim sadašnjim suprugom, kao i koje je njegovo pravo poreklo, jer se u medijima spekulisalo da je princ i šeik.

„Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja. Ako je neko poreklom Palestinac, ne može da bude šeik ili princ. Pretpostavljam da je od prvog momenta reč princ bila korišćena kao metafora“, rekla je Božićeva, a onda otkrila kako se oseća u ulozi majke.

“ Mislim da će se sve majke ovog sveta složiti sa mnom kada kažem da uz majčinstvo dolazi i neverovatna energija, da nam ništa ne pada teško ili bar da su te teze stvari zanemarljive u odnosu na momente zadovoljstva.

Anika je 18. marta proslavila 35. rođendan, a pratiocima na Instagramu je pokazala delić uživanja i rođendansku tortu.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top