SVE O ŽENAMA OVNOVIMA NA JEDNOM MESTU: Samouverene zavodnice, tvrdoglave do srži!

pixabay.com

Lifestyle

SVE O ŽENAMA OVNOVIMA NA JEDNOM MESTU: Samouverene zavodnice, tvrdoglave do srži!

Otkrivamo vam u nastavku kakve su žene Ovnovi

Strastvena, impulsivna, buntovna, slobodoumna, entuzijastična, odvažna, samouverena, nesputana, živahna, zabavna, tvrdoglava, temperamentna, prkosna – sve je to žena Ovan.

Neustrašivi i prirodni je vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega ovan i jest prvi znak zodijaka – svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je da pokrene ostalih 11 znakova.

Uvek se raduje novim izazovima, pa je tipičan „ovnan“ ranoranilac koji jedva čeka da započne novi dan i da vidi šta će joj on doneti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je da pređe na novi izazov pre nego što je prethodni završila do kraja.

Večiti je i nepokolebljivi optimista pa je polje njenog interesa često borba za prava drugih, kao i borba za bolju budućnost uopšte. Zna da bude vrlo zaigrana i velika je avanturista koja uvek gleda napred, a retko u prošlost. Kao i svi, ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

Seks i veze

Pripadnost grupi vatrenih znakova čini je vrlo strastvenom. U ljubavnim igricama voli da preuzme inicijativu i da bude ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom pa prepiranja i svađice doživljava kao predigru seksu. Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje žene Ovna neretko je izazov.

Kad je zaljubljena, oseća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi se ne želi da se oseća posedovanom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laskaju joj jer za „ovna“ to je znak da partner zna koliko ona vredi.

Njoj nije nužna, ali partnerova pažnja i te kako jeste. Među retkim je ženama koja mogu da odvoje ljubav i seks. Nekad joj je lakše da se izrazi seksualno nego intimno pa će želeti da stvari idu lakše ako je u pitanju ljubav. U seksu se oslikava njen avanturistički duh – obožava da isprobava nove poze i nova mesta za seks.

Prijateljstvo

Kako i u ljubavi, žena Ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i haos, a u sledećem je više nema. Prijateljstva sa ženom Ovnom često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvek ima i prijatelje za celi život. Sklona je da ima širok krug prijatelja jer konstantno menja interese i njen tempo ne mogu svi da prate.

Druge privlači u svoje društvo zbog doze opasnosti i nepredvidljivosti koju žena rođena u tom astrološkom znaku nosi poput druge kože. Ipak, prijatelji nekad teško razumeju njenu izrazitu nezavisnost, a prijateljice zbog te njene osobine znaju da budu i ljubomorne na nju. Kada ide u večernji izlazak, ne treba joj horda prijatelja, već dve-tri bliske osobe koje razmišljaju slično kao ona i koje su spremne ludi provod. Društvo žene Ovna garantuje zabavu.

Izgled

Fokusiran i iskričav pogled, neukrotiva kosa, visoko, izražajno čelo, pomalo agresivan stav i nemirne kretnje fizičke su odlike po kojima ćete prepoznati ženu Ovna.

Glavni deo tela kod predvodnice zodijaka jeste glava, koja je najčešće izdužena i u visini očiju prilično široka, dok je kod brade uska.

Utisak visokog i velikog čela može davati i početak kose na čelu koji je viši od prosečnog. Njen zaštitni znak su i istaknute i guste obrve. Vrat je takođe izdužen, a ramena jača i široka. Srednje je visine i prilično mišićavog tela. Oči su joj smeđe ili sive, a koža vrlo dobre teksture.

Stil

Obožava da privlači pažnju, a kako bolje privući pažnju nego vatrenom, crvenom bojom, zaštitnom bojom Ovna! Crvena reflektuje čistu, sirovu energiju i živost duha koje poseduje prvi znak horoskopa. Perfektno izgleda u kožnim odevnim predmetima, voli i svetlucavo i sjajno, a njen zaštitni kamen je dijamant koji je sinonim za snagu, nevinost i čistoću, što su glavne kvalitete koje se povezuju s Ovnom.

Naročito ih je prikladno nositi kao minđuše jer je glava deo tela kojim vlada Ovan. Jako joj je bitno da bude fit zbog čega mnoge žene rođene u tom znaku predano vežbaju, a kako su sportski tipovi dobro im stoji i sportski stil odevanja. Nosi jednostavne frizure za koje je potrebno malo vremena, a voli i praktičnu, višenamensku kozmetiku, na primer šampon i regenerator u jednom, kremu za lice koja istovremeno vlaži, štiti od sunca i tonira kožu i slične proizvode.

Stil kupovine

Kako prepoznati ženu Ovna u šopingu? Najglasnija je u prodavnici, bez zadrške komentariše šta joj se sviđa, a šta ne i nestrpljivo čeka da dođe na red na blagajni.

Za nju je šoping osvajački pohod u kojem će se boriti da kupi najbolje po najpovoljnijoj ceni. Kad čuje reč sniženje zacakle joj se oči, a često kupuje impulsivno.

Stilska ikona

U znaku Ovna rođene su dve vladarke autentičnog modnog izažaja – pop-ikona Lejdi Gaga i Sara Džesika Parker. Prva je ekstravagantna, provokativna i svojim odevnim izborima redovno šokira. Nije slučajnost da Lejdi Gaga obožava da nosi šešire najneobičnijih oblika – šeširi su modni imperativ žene Ovna i što su veći, to su bolji!

Sara Džesika Parker je pak prefinjenija, ali i u njenom stilu prisutna je doza odvažnosti i šarmantne drskosti tipične za žene Ovnove. I Gaga i Sara obožavaju da privlače pažnju u velikoj, raskošnoj odeći.

Modna ikona je i Viktorija Bekam koja pak neguje eleganciju, a omiljena boja joj je crna koja, uz crvenu i belu, najbolje paše ženi Ovnu. Viktorija zna da ženama Ovnovima odlično stoji i usko, pa je vrlo uska odeća njen najčešći izbor.

Glumice Kira Najtli, Dženifer Garner i Riz Viterspun su takođe poznate žene Ovnovi koje se ističu svojim stilom.

Miris žene Ovna treba da bude jak, moćan, pikantan i koketan, a najbolje su arome biber, sandalovo drvo i cimet. Idealni su parfemi „Mistero di Roma“ Laure Biađoti, „Belle d’ Opium“ YSL-a, Diorov „Dolce Vita“, Gučijev „Guilty“ i „Si Lolita“ Lolite Lempicke.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top