DANIJELA KARIĆ I IVAN MILEUSNIĆ OTVORILI DUŠU NAKON GUBITKA BEBE

Printscreen/Instagram

Poznati

DANIJELA KARIĆ I IVAN MILEUSNIĆ OTVORILI DUŠU NAKON GUBITKA BEBE

„Ništa nije ukazivalo da će se to desiti“

Poznati par Danijela Karić I Ivan Mileusnić nakon tragičnog gubitka bebe, koji se desio dok su boravili na odmoru u Dubaiju, odlučili su da svoj boravak tamo produže kako bi se Danijela oporavila u krugu porodice.

Ivan je tada objavio tragičan događaj koji ih je zadesio na svom Instagram profilu i poručio da će snagu naći u svojoj deci. Sada su prvi put odlučili da se oglase i otvore dušu povodom gubitka devojčice koju su očekivali.

– Nismo tu duže vreme, ali bitno je da smo živi i zdravi. Mi smo ostali duže nego što je planirano, došli smo ovde da se odmorimo, da se još više sačuvamo, ali desilo se šta se desilo, neplanirano smo produžili. Zahvaljujući Danijelinom stricu Bogoljubu mi smo odlučili da produžimo boravak – rekao je Ivan i dodao:

– Deca rastu sa svojim vršnjacima u porodici, to je lepo gledati. Izgubili smo princezu kojoj smo se radovali, ništa nije ukazivalo da će se to desiti, ali Danijela i ja verujemo u Boga i sigurni smo da postoji razlog zašto se to desilo. Mi smo mesec dana ostali ovde duže da bi se ona oporavila, ona je dobro. Ostao je veliki ožiljak i trag i trebaće vremena da se to sredi.

Danijela je otkrila da je iznenađena činjenicom da se sa istim bolom suočava veliki broj žena, čak i njene bliske osobe.

– Vraćamo se uskoro. Ja sam šokirana koliko je žena prošlo kroz ovo (gubitak bebe), čak i meni bliskih drugarica. Jako mi je žao što je to kod nas i dalje tabu tema – rekla je Danijela u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Lepaisrecna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top