Muškarci koji su me povredili zapravo su me učinili jačom – Zahvalna sam im na 7 stvari

pixabay.com

Ljubav i seks

Muškarci koji su me povredili zapravo su me učinili jačom – Zahvalna sam im na 7 stvari

Veze sa toksičnim muškarcima bile su jako naporne za mene i imale su trajan efekat. Zbog njih sam akumulirala probleme sa poverenjem , na primer. Ali, koliko god da su ovi muškarci bili neodgovarajući po mene naučili su me 7 važnih stvari:

1. Ja mogu da se brinem sama o sebi Zahvaljujući momku sa kojime sam bila, i zbog kojeg sam uvek upadala u probleme da bih mu pomogla, naučila sam da sam dovoljno sposobna i hrabra da brinem sama o sebi. Mogu da budem u bilo kakvoj stresnoj situaciji a da me to ne sruši do temelja.

2. Odaberi da budeš sama a sretna Zahvaljujući momku iz priče odozgo, takođe sam naučila da je bolje biti sretna i sama nego u vezi i patiti. U suštini je jako lako da to shvatite.

3. Nikada ne sumnjaj u to koliko vrediš Svi ovi muškarci me nisu cenili ali to ne znači da sam beskorisna. Posle veze sa takvim muškarcima ne pravim pitanje oko svoje vrednosti – znam da vredim, itekako. Ja sam samo to morala da naučim na teži način.

4. Uvek preispitaj svoje odluke o biranju partnera Nemojte menjati sebe da bi ste im se prilagodili , menjajte svoj izbor muškaraca i budite sa nekim ko će vas voleti i poštovati takve kakve jeste.

5. Šta god da se dogodi bićeš ok Bilo je momenata kada sam ostajala u lošim vezama samo da ne bih bila sama. Jako loš potez. Nikada ali nikada drage dame nemojte dozvoliti sebi da budete sa nekim samo da ne biste bile usamljene. Sa partnerom ili bez vi ćete biti ok.

6. Naučila sam da volim sebe Iako je moje samopouzdanje opalo tokom ovakvih veza, vreme koje je prolazilo me je naučilo da moram voleti sebe ako želim da budem voljena. Ta kratka priča sumira odnos vas sa samim sobom.

7. Biram ljubav iznad bola Ljubav ne treba i ne sme da bude bolna. U svojim prijašnjim toksičnim vezama mislila sam da bol koji osećam zapravo predstavlja put kojim ja trebam da zaslužim njihovu ljubav ali to nikako nije istina. Ne dajte da vas zavaraju. Ljubav ne sme da boli.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top