Nakon Danijeline optužbe da ju je Lečić silovao, voditeljka pokazala PORUKE koje joj je glumac slao

Printscreen/Instagram

Poznati

Nakon Danijeline optužbe da ju je Lečić silovao, voditeljka pokazala PORUKE koje joj je glumac slao

Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a sada se na društvenim mrežama oglasila voditeljka i novinarka Hristina Stoiljković i podelila poruke koje tvrdi da joj je on slao pre dve godine.

– Izvolite, prvo Lečićev očigledno ustaljeni manir da se postavlja kao da ti zapravo čini ogromnu čast što si mu se dopala – napisala je na Tviteru Hristina.

– A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedeljama nije tangiralo preterano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora, a ova navlakuša za drugi osnovne „trebaš mi profesionalno“… – dodala je ona.

Poruke koje je Hristina podelila

– Hristina, ne mogu da ti odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima i pamet i erotiku, a to je retka kombinacija. I večeras sam delom bio inspirisan na protestima i tom energijom. Lepo. Pozdrav – pisalo je u jednoj od poruka, koje joj je, kako tvrdi, slao Lečić.

Poruke koje je Hristina podelilaFOTO: SCREENSHOT
Poruke koje je Hristina podelila

– Tako se braniš od svakog izazova? Ovo je za mene prelako, imaš li ti neko teže pitanje? – glasila je jedna od mnogih poruka.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top