MAMA I ĆERKA — GLAMUROZNE I U AKCIJI!

Printscreen/Instagram

Poznati

MAMA I ĆERKA — GLAMUROZNE I U AKCIJI!

Najbolja teniserka na svet nasmejala je svoje pratioce neodoljivim fotografijama za koje je na teniskom terenu pozirala sa svojom mezimicom, a potom su i zaplesale

Američka teniserka Serena Vilijams podelila je pre nekoliko dana simpatične trenutke iz svog porodičnog doma, kada su se njena ćerkica Aleksis Olimpija Ohanijan i ona doterale i istrčale na teniski teren.

Čuvena sportistkinja i njena mezimica odabrale su vrlo elegantne haljine princeze — mama je ponela model s mnogo slojeva tila čiji je prednji deo kratak i kombinovala ga sa sandalama, dok je Olimpija izgledala neodoljivo u haljini koja izgleda kao da je deo kostima neke Diznijeve princeze i patikama.

Njih dve pozirale su na terenu, a Serena je podelila fotografije uz opis „Olimpijina mama“. Teniserka nije otkrila kojim povodom su nastale ove fotografije, iako je najverovatnije reč o reklamnoj kampanji ili editorijalu, ali je nesumnjivo popravila dan svojim pratiocima.

Teniserka je, inače, tada snimila i simpatičan ples sa svojom mezimicom uz pesmu Megan Di Stalion, a snimak je podelila na Tik Toku.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top