Nina Radulović o razvodu od Lečića i zlostavljanju: Mi smo veliki prijatelji!

Poznati

Nina Radulović o razvodu od Lečića i zlostavljanju: Mi smo veliki prijatelji!

Voditeljka je, nakn što se rastala od glumca, otvoreno govorila u kakvim su odnosima ostali, a zatim se osvrnula na slučaj pevačice koja je doživela maltretiranje

Branislav Lečić i Nina Radulović okončali su brak 2017. godine nakon osam godina, a tim povodom su se tada obratili javnosti.

Voditeljka, koja je 31 godinu mlađa od glumca, posle nekog vremena ispričala je da je sa Lečićem ostala u izuzetno prijateljskim odnosima, da iako je ona dobila starateljstvo nad njihovim sinom Lavom, dele obeveze oko njega. Međutim, Nina je tada istakla i šta misli o porodičnom nasilju koje je u tom trenutku doživela pevačica Nataša Bekvalac od supruga Luke Lazukića, pa je verovatno da i sama ne bi trpela tako nešto.

– Uvek se dogovaramo, dogovor kuću gradi. Leka je super što se toga tiče, mi smo zaista veliki prijatelji. Zajedno odgajamo i vaspitavamo Lava, on sa mnom živi, ali je često sa tatom. I kada se dogovorimo da bude kod oca, on često i produži taj boravak na nekoliko dana i bude mu lepo. Blizu živimo i to je na dnevnoj bazi dogovor – ispričala je Radulovićeva pre skoro tri godine, a zatim dodala kakav je Branislav otac.

– Stroža sam od Leke jer sam više sa sinom. Lav je dete koje dobro reaguje na krutost u vaspitanju. Zna kada je nešto da, a kada ne. Ako počnem da vrdam s nekim između mišljenjem, onda se i on zbuni, imamo problem – poručila je ona. Tada je govorila i da su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima, kako su odmah i tvrdili.

– Svaka životna faza koja je teška, treba da bude rezervisana za vas i za uzak krug ljudi. Vi nemate pravo izbora kao javna ličnost. Ali imate prava da koristite svoje kanale i mreže za svoju istinu, a to su društvene mreže, i imate prava da se povučete u kuću i ne izlazite onoliko koliko vam treba vremena i da budete besni na ceo svet. Ja sam birala neku sredinu. U trenutku kada sam doživljavala najteže stvari u životu ja sam birala da malo ćutim dok ne budem sigurna i sama šta osećam i kako delujem na spoljno okruženje, a onda sam birala da svoju istinu kažem putem svojih kanala na kojima imam desetine hiljada pratilaca, pa je to medij sam za sebe. A zatim sam, kada se srasti smire i slegnu, izašla u javnost i rekla sve što javnost zanima i što me pitaju – govorila je voditeljka.

O slučaju Bekvalčeve, Radulovićeva je naširoko govorila o svim vidovima nasilja, gnušajući se.

– Nasilje u bilo kom obliku, a ono ne podrazumeva samo fizičko, nego i psihološko, verbalno, apsolutno svaki oblik nasilja je za osudu. Nemam opravdanja za to. Žene jesu nežniji i slabiji pol, u fizičkom, emotivnom, hormonskom smislu. Žena u ovom vremenu je preuzela na sebe mnogo odgovornosti, dajem sebi za pravo da to kažem jer zaista je tako. Ako već ona ima toliko obaveza na svojim plećima, a ako muškarac to ne podržava, ne ljubi, ne neguje, onda treba prekinuti svaki kontakt. To je ono što nikako ne sme da ima. Obično i ljubomora ide uz to. Čim primetim to, sklanjam se – ispričala je Nina ua Glossy.

Podsetimo, Danijela Štanjdfel je rekla da ju je glumac silovao 7. maja 2012. godine, u vreme kada je Lečić bio u braku sa Ninom.

24sedam.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top