Pun MESEC nosi veliku sreću za OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA (od 28. marta)

pixabay.com

Lifestyle

Pun MESEC nosi veliku sreću za OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA (od 28. marta)

Prvi pun Mesec ovog proleća očekuje nas 28. marta i pomaže nam da procvetamo.

Pun Mesec ovoga puta ulazi u znak Vage i donosi nam lepotu života kroz osvešćivanje ravnoteže i pravljenje kompromisa. Imaćemo priliku da pronađemo sredinu u našim odnosima i rešimo svaku dramu u izazovima.

Ova lunarna energija na neke horoskopske znakove imaće fantastičan i predivan uticaj — saznajte da li je vaš horoskopski znak na spisku:

Blizanci

Pun Mesec ponekad može da izazove teške emocije, ali ovog puta Blizanci će osećati lakoću i biće društveni. Imaćete neverovatnu kreativnu energiju, pa je sjajno vreme da se posvetite umetnosti, hobijia i projektima koje volite. Ne trošite Imate priliku da napravite ozbiljan pomak kada je reč o oživljavanju vaših razigranih vizija! Budući da će ovaj pun Mesec rasti u sektoru zabavljanje, takođe je sjajno vreme da flertujete i potpunije prihvatite svoje romantične veze. U odnosu sa partnerom ulijete više strasti. U svakom slučaju, zabava i slušanje glasa srca donosi vam harmoniju za vreme punog Meseca.

Rak

Pun Mesec nas podstiče da se aktiviramo na društvenom nivou. Nakon vrhunca emocija koji je početkom ovog meseca doneo mlad Mesec u Ribama, koristite ovu lunarnu energiju kao vreme za punjenje duhovnih i fizičkih baterija. Da bismo stvorili istinsku ravnotežu u svom životu, ponekad moramo da se odmaknemo od svakodnevnog rada i stupimo u kontakt sa svojim istinskim JA, kako bismo mogli da procenimo šta nedostaje i šta treba da otpustimo. Sada je vreme da malo vremena provedete sami i posvetite se svojim mislima. Umesto da pravite bilo kakve veće društvene planove, osamite se i posvetite malo sebi i svojim potrebama. Pišite dnevnik, dodatno se naspavajte ili se opustite u mirišljavoj kupki…

Ribe

Imaćete pojačane emocije, ali i nežne pozitivne vibracije. To je zato što se odvija u vašoj transformativnoj osmoj kući, koja će vam pomoći da promenite dinamiku unutar vaših odnosa. Fkusirjte se na svoju podsvest i mističnu stranu za vreme punog Meseca. Stupite u kontakt sa svojim željama i kroz meditaciju pojačajte svest kako biste stvari posmatrali jasnije. Jednom kada stupite u kontakt sa svojom unutrašnjom stranom, moći ćete efikasnije da idete napred postavljanjem granica i omogućavanjem da se vaša osetljiva strana prikazuje na siguran i zdrav način. Zaslužili ste ovu priliku da napravite pauzu i zaronite duboko u dubinu svoje duše.

LOVESENSA

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top