GLUMCI IZBACILI LEČIĆA IZ PREDSTAVE! Ne žele da igraju sa njim

Printscreen/Instagram

Poznati

GLUMCI IZBACILI LEČIĆA IZ PREDSTAVE! Ne žele da igraju sa njim

Glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao. Pošto je mlada glumica ispričala detalje iz noći 2012. godine, i pustila audio-snimak, oglasio se i Lečić, tvrdeći da je sve izmišljeno, a otkrio je da je dobio poziv od Višeg javnog tužilašta u Beogradu, te da će u petak dati iskaz povodom optužbi.

Kolege sa glumačke scene su podeljene, a mnogi su otvoreno istupili protiv Branislava Lečića i podržali Štajnfeld. Prva među mnjima je Mirjana Karanović koja je odbila da sa kolegom igra u predstavi.

Lečić je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio dopis Beogradskog dramskog pozorišta koji ga isključuje iz ove institucije na neko vreme.

– Dragi Leko, Jug je pokušao da te dobije verovatno si u gužvi. Imamo jednu nezgodnu situaciju jer je danas na inicijativu dela glumačkog asambla, njih 17 potpisalo peticiju da ne žele da igraš u „Tikvama“ dok se situacija ne smiri. Njih 14 je bilo uzdržano. Žao nam je zbog svega, u dogovoru i sa Skerlom, alterniraćemo te do daljnjeg. Možeš se čuti sa Jugom kad budeš u prilici. Beogradsko dramsko pozorište.

Branislav Lečeć
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

„Sa onima koji sude o ljudima i ovakvim događanjima i optužbama, preko medija bez prava na moj glas i moju istinu, nikada više nemam sta da tražim! Zaboravite na našu saradnju, i poručite tim glumcima da me ni takvi ljudi ni takvi glumci uopšte ne zanimaju. Oni bez obzira na godine ne znaju ni sta je pravo, a ni pravda. Nek me izbegavaju u širokom luku! Istina će pobediti“, napisao je glumac na Fejsbuku.

BDP: Glumac Branislav Lečić neće igrati u predstavi  Beogradsko dramsko pozorište obaveštava javnost da je na zahtev većeg dela ansambla predstave „Kad su cvetale tikve“, glumac Branislav Lečić izuzet iz predstojećih igranja predstave zbog aktuelne situacije.

Zbog kompleksnosti svih događaja, Beogradsko dramsko pozorište smatra da je ovaj slučaj isključivo u rukama nadležnih institucija i na ovu temu neće se više izjašnjavati.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top