Jelena Rozga pokazala trendi izdanje za svaki dan koje se lako kopira

Printscreen/Instagram

Moda

Jelena Rozga pokazala trendi izdanje za svaki dan koje se lako kopira

Zavodljivu Splićanku obično viđamo u elegantnijim odevnim varijantama, pa je ovaj kežual stil pravo iznenađenje za njene obožavaoce

Jelena Rozga spada u regionalne zvezde koje ne prave greške kada je moda u pitanju, pa je uvek odevena po najnovijim trendovima. Ona obično bira vrlo ženstvene, nežne i romantične kombinacije, a Jelenin zaštitni znak su elegantne haljine koje naglašavaju njenu vitku figuru i obuća visokih potpetica.

Ipak, otkako je pandemija virusa korona okovala svet, svoje omiljene zvezde obično viđamo u nešto ležernijim izdanjima, pa tako i lepa Rozga često pokaže svojim pratiocima vrlo udobne autfite. Kako smo sada otkrili, njen garderober prepun je farmerki, a cipelarnik jednostavnih i klasičnih modela patika.

 

Ipak, najnovija kombinacija koju nam je hrvatska pevačica pokazala privukla je nešto pažnje nego ostale, a ona je sastavljena od skinny pantalona od svetlog džinsa, šireg džempera bele boje, trendi crnog blejzera i ključnog dela ovog izdanja — poludubokih belih patika koje potpisuje modna kuća Prada.

U pitanju je model sportske obuće za koji se procenjuje da će biti među najtraženijima u narednim mesecima, a za koje je potrebno odvojiti 1.150 dolara! One su ukrašene minijaturnom torbicom s logotipom čuvenog brenda i lako se uklapaju u različite odevne varijante, a proizvode se i u crnoj boji, dok su bele patike dostupne i u spoju sa crvenom torbicom-džepom.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top