E pa Lečiću ja bih rado pristala da me vi silujete, jel ste šmeker i gospodin

pixabay.com

Lifestyle

E pa Lečiću ja bih rado pristala da me vi silujete, jel ste šmeker i gospodin

“E pa Lecicu ja bih rado pristala da me vi silujete jel ste smeker i gospodin zelim vam avu snagu sveta da ovi pregurate a o toj glumici nikad cula nisam a vase sam sve filmove odgledala nazalost narod kao ovce ……vodi se za onim sta cuje ne verujem da prijavljuje silovanje posle toliko godina i to prolazi to ne bih proslo u jednom Svedskoj gde su zene kao beli medvedi zasticene!!!!Zena sam pravda za istinu”, napisala je na Instagram profilu Branislava Lečića izvesna gospođa.

Na zgranute komentare korisnika ove društvene mreže, gospođa koja je izrazila želju da je siluje Lečić dodala je:

“Radim na psihijatriji i prepoznajem takve poput doticne!

Ta klinka laze i gradi karijeru na skandalima kao i pola poremecene Srbije sa Zadeugom i Mitrovicem a ja sam za svoju diplomu isla u skolu i nacitala se dosta knjiga”

“Na zapadu radim u zemlji gde su zene zasticene ali nijedna policija ne bih prihvatila prijavu posle toliko godina,pogotovo ne javni linc na ovaj nacin,imam tri cerke ne jednu ali ne priznajem to sto neko ko nije apsolutno poznat nasoj sceni ni glumistu javno pravi medijski linc i probija se na osnovu takvog skandala.

Odnos sa svojom decom gradim na nacin na koji mogu sve da kazu i to odmah a ne nakon 9 godina.Zasto je cutala 9 godina kad je bila na 5000 km od tog istog coveka?”

poenta mog komentara je da taj covek postoji godinama na nasoj sceni,zene su ga kao mladjeg saletale i ne znam kako se branio od njih ali nije imao skandala pogotovo ne ovakvih,neko nekog optuzi i mi ga razapnemo a ne znamo o tome nista

zaista ne pozdrzavam nasilje doticnoj se podsmevam jel polazim od sebe ne bih cekala 9 godina da prijavim nekog ko me je silovao !

Uradila bih to odmah nikakva karijera ni visi ciljevi i korist mi ne bih stajali na putu da to uradim iato momenta sa sve dnk dokazima i potvrdom lekara.

Ovo je sramota blatiti i suditi nekog ko postoji toliko godina a to kako san prokomentarisala znamo svi da je Lecic bio jedan od lepsih glumaca naseg glumista!

Zasto doticna nije odmah prijavila to, zasto je nastavila saradnju i komunikaciju sa nekim ko joj je ucinio nesto gnusno?

Zar je toliko godina potrebno bilo da se seti dogadjaja i nekog snimka koji je pravljen ko zna kako i u kakvoj situaciji ljudi hajd da razmislimo malo”

 

Hajde, zaista, da razmislimo malo, sve pod pretpostavkom da je isti nevin kao Devica Marija:

– Žena bi rado da je Lečić siluje;

– Žena koja ima tri kćeri bi rado da je Lečić siluje;

– Žena koja tvrdi da radi na psihijatriji i da zna ‘takve’ kao što je ‘nepoznata glumica’ a ‘sve je Lečićeve filmove odgledala’ bi rado da je Lečić siluje;

– Žena koja bi da je Lečić siluje je komentarisala tako, kaže, jer je ‘Lečić jedan od lepših glumaca našeg glumišta’;

– Žena koja tvrdi da radi na psihijatriji ‘ne zna šta je ova čekala da ga prijavi, ona bi to odma’, i rado bi da je Lečić siluje;

– Žena koja tvrdi da je sramota suditi nekog ko postoji toliko godina (jer je to merodavno kod silovanja valjda) bi rado da je Lečić siluje;

– Žena koja kaže ‘ne podržavam nasilje’ bi rado da je Lečić siluje;

– I da ne širimo dalje, žena koja svoje stavove o silovanju zasniva na broju odgledanih filmova, nečijoj lepoti, moći, slavi i tome što su ga ‘kao mlađeg žene saletale i ne zna kako se branio od njih i nije imao skandala’ a sada ga optužuje neka njoj nepoznata glumica, osoba, žena, bi rado da je Lečić siluje.

Evo, razmislila sam.

Ja ne bih da me Lečić siluje.

Ni Vin Dizel, ni Brus Vilis, ni da mu zvezda na čelu sija, ja ne bih da me iko siluje.

Niko normalan u glavu se ne proslavlja time što priča javno o tome da ga je neko drugi, kolega, glumac, muzičar, iko, silovao.

Niko očitavljen ne bi bio rado silovan.

Ne znam ja ko je koga silovao, ali, poštovana gospođo, majko tri kćeri, ženo, sestro i krćeri nečija, odakle Vam ideja da ovako nešto napišete?!?

Zarad svih onih silovanih koje zbog salve komentara Vas i Vama sličnih koje brane Lečića jer je ‘lep i nema potrebe da siluje’, ‘poznat i mnogo dobar glumac, sve filmove sam gledala’, ‘evo još jedna koju kao neko silovao’, zbog svih vas koje ste ikada zapljunuli silovanu ženu, zato se ne oglašavaju, da Vam odgovorim na pitanje ‘Šta je čekala toliko dugo?’.

Čekala je jer je u ovoj državi, u ovom kurtonu od empatičnosti, pardon maj frenč, žena ženi vuk.

Čekala je zbog Vas.

Da, da, baš i upravo zbog Vas.

Vi ste otelotvorenje svih onih žena koje ne zastanu, ne razmisle, ne sačekaju pre nego što skoče da drugoj ženi izvade oči.

Nije javnost tu da sudi Lečiću, sudiće mu sud ako je kriv, ali ste zato vi tu da sudite svakoj žrtvi nasilja u ovoj zemlji iz koje ste pobegli u tu pustu ‘Svecku’ gde je ‘ladno al’ standard, a i žene tamo štite.

Pa iz iste te države gde ženu ne sme niko ni da pogleda čudno vi osipate salve uvreda na račun potencijalne žrtve silovanja.

I prizivate Lečića, rado ćete mu dati da Vas siluje.

Sram Vas bilo.

Sve i da je nije silovao Lečić, sve i da je izmislila od A do Š priču, zbog vas i vama sličnih ni jedna se žrtva nasilja, ni jedna silovana žena, pretučena supruga, ćerka, sestra, ni jedna se ne sme oglasiti.

Da joj ne sude takve kao što ste Vi.

Jer ni jedna od njih ne bi rado da je Lečić siluje.

Dovoljno ih svakodnevno siluju, tuku, zlostavljaju na razne Vama i vama sličnima zamislive i nezamislive načine.

Pozdravljam Vas, i ne dao Vam Bog da Vas neko siluje.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top