RITUAL ZA LJUBAV, ZDRAVLJE, SREĆU I ŽELJE

pixabay.com

Lifestyle

RITUAL ZA LJUBAV, ZDRAVLJE, SREĆU I ŽELJE

Magični i predivni ritual u noći punog Meseca – Evo šta treba da uradite za ljubav i ispunjenje želja!

Korišćenjem dnevnog kalendara za kretanje Meseca možemo proceniti raspoloženje dana, postaviti svoju jasnu nameru, baš kao što ćemo to činiti na mesečnom nivou. Element i znak u kom se Mesec u trenutku posmatranja nalazi, kao i Faza Meseca ukazaće na energiju i preporučiti aktivnosti. Mi smo tu da tumačimo, ali i da odlučimo, da odaberemo, da prihvatimo da uživamo u darovima, da ih podešavamo za sebe i kreiramo vrhunsko zadovoljstvo, harmoniju kojom zračimo dalje i dalje..

MESEC U VAZDUŠNOM ELEMENTU U ZNAKU VAGE

Akcenat je na balansu u lakoći. Prihvatite umetnost diplomatije. Obnavljajte svoje odnose i veze u ovom vremenu. Ulepšajte svoju okolinu. Postignite ravnotežu između uma i tela.

Moguće je osećanje emocionalne zatvorenosti. Verbalne veštine su potrebne za izražavanje emocija, recite sve i OBAVEZNO ISTINU. Ovaj mesec oseća onaj mirni deo nas, može da dodirne balansirani deo, ono kada se skinu i smire sve drame i velovi tajne, sramote ili straha. Recite sve ili baš ništa, ali istinski, pravo! Ne očekujte kontakt sa osećanjima, onaj osećaj u stomaku. Možda ćete želeti i da kažete svojoj okolini da niste baš svoji. Vazduh vas podiže u mental, dobro je vreme za čitanje knjiga, razmišljanje, pisanje o konfuziji i osećanjima koja naviru u ovom periodu. Priča o vremenu je aktuelna.

Balans između uma i emocija postiže se dugim kupkama, aktivnostima na vodi, kako bi se obnovila emocionalna konekcija. Meditacija je svojevrsni vid najadekvatnije podrške u ovakvom periodu, jer će obezbediti uravnoteženje mentalne aktivnosti, otvoriti nas za dublje uvide, za razgovor sa samim sobom! Preterivanje nije rešenje, valja obratiti pažnju da kupke i meditacije služe za povezivanje sa sobom i svojim mirom, a ne za potuno prepuštanje tome. Balans je neophodan u svemu.

PUN MESEC

Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu opoziciju sa Suncem, ugaono rastojanje između Luminara iznosi 180 stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najcelovitija, potpuna. Ovu fazu je dobro iskoristiti za rituale za zaštitu, proricanje, proročanstva. Sigurno jedan od najmoćnijih dana u Lunarnom ciklusu i izuzetno je važno obratiti pažnju u kojim se znacima odvija opozicija, koje kuće su prozvane. Ovo se odnosi na odnose, sukob ega sa emocijama, vitalnost može biti ugrožena jer su emocije uzburkane jakim dejstvom znaka. Nesporazumi su česti zato se potrudite da saslušate, povežite se sa dubokim emocijama, emocije ovde donose preosetljivost i stres i posledično, gubi se objektivnost i moć racionalnog rasuđivanja.

Nesigurnost, osetljivost, ranjivost je izražena u simbolici položaja Meseca, treba osvestiti ove teme koje nas tište i duboko stvaraju nelagodu, koje su prikrivene, ali umeju snažno da preplave i pokolebaju čitavu strukturu emocionalnog bića. Vreme je za isceljenje, oslobodite se od patnji, okrenite novi list za sve što vas iscrpljuje. Ne oklevajte, krenite napred iz te ustajale vode,tu su nove prilike, odložene obaveze se okončavaju. Razmotrite svoje odnose, rešite se, presecite pupčanike sa toksičnim svetom. Izađite iz zone komfora, budite HRABRI i nezavisni. Budite smireni i fokusirani na svoje potrebe, ciljeve.

Preporuka za Pun Mesec u znaku Vage:

VODENI DAN – kako bi bili protočniji,lakši za brz energetski protok, vedriji i sjajniji. Ovo je idealan način da se pročistimo. Hladna izvorska voda pre svega, ili prečišćena je preporučena tokom 24h dok traje Lunacija. Ppželjno je piti samo vodu, ili kako sami odlučite, dalje su preporučene limunade, ceđeno voće, povrće, bareno povrće.. Protočnost je ključna u ovom radu! Svaka blokada je zastoj, a zastoj vas drži u starom ponavljanju obrasca. Izbegavajte sve namirnice životinjskog porekla ovog dana, lekove i alkoholne napitke.

KUPKA sa jasnom namerom oslobađanja svega starog što nam više ne služi sa Sodom Bikarbonom, osim što omekšava kožu uz to i čisti Auru.

NANOŠENJE OMILJENOG MIRIŠLJAVOG I HRANLJIVOG ULJA na telo, obilato, sa ljubavlju (susam ulje, lavande ili jojoba).

MIRISI imaju veoma važnu ulogu, možete ih koristiti u difuzorima. Birajte za sebe ono što vam odgovara, prija, šta to želite da vas okružuje, kakvi oblaci, koje boje je taj vazduh oko vas, birajte.

ODABERITE MUZIKU za ovaj dan, onu što širi ljubavne vidike, a opet neka vas podseća na vas, nalakoću, na vašu ljubav i odnose, neka podseća na divni sklad.

NAMERA, KREACIJA kanalisati svoje želje i težnje ZAHTEVE u smeru rasta i razvoja – jako je važna ova stvaralačka energija, sve što tog dana pomislite ima i osnove da se ostvari, zato valja sve isplanirati do detalja, do onog finog osećaja svakog mirisa, teksture pod prstima. Prođite sa druge strane, kao da je već ostvareno i postoji već.. Što je jasnija slika to je bliže ostvarenje! Napravite svoj lični energetski otisak u budućem vremenu!

JOGA ASANA: Ratnik 1. i Ratnik 3.

Vaga traga za ravnotežom kroz čitav život, ali pronalaženje harmonije može da bude izazovno. Baš takva je i Asana Ratnik 3., izazovan i zahteva ozbiljan fokus i stabilnost, koncentraciju na uzemljenje uz istovremeni osećaj lakoće u telu koji nam pruža balans.

Ovan vlada energijom „ja“, zajedno sa glavom, licem i mozgom. Pun Mesec u Vagi vlada energijom „mi“, zajedno s bubrezima i donjim leđima. Ova područja tela sada žele da se uravnoteže. Bez dovoljno „ja“ , patićemo u donjem delu leđa. Bez dovoljno „mi“ , mozak se pregreva i uznemirava.

Divno rešenje je jednostavno posmatrati glavu i donji deo leđa zajedno. Ovako možemo da osetimo ravnotežu između oba područja tela. Ratnici 1 i 3 mogu pomoći da osetimo gornju i donju polovinu tela, i dovedemo unutrašnju vatru Ovna u harmoniju sa lakim tečnim vazduhom Vage. Energija Vage ublažava odlučnu ambiciju Ovna i podseća nas da sezona pred nama u koju ulazimo, proleće traje tri meseca. Ne moramo sve uraditi odjednom.

MEDITACIJA – dodirnite svesno balans sopstva na novom nivou kako bi mogli da ga prepoznate. Tokom meditacije pažnju treba posvetiti iskrenom otvaranju naših kapija za sledeći korak u budućnost. Ukoliko postoje strahovi i nesigurnosti, tada valja meditirati sa temom za ohrabrenje i podršku našeg srca u ovim vremenima promena. Pažnju okrenite sebi i svojim potrebama!

Pronađite, rasvetlite, odaberite lepotu i obilje u sebi i oni će biti svuda oko vas!

Izvor: Profesionalna astrologija/Lovesensa.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top