VIRUSOLOG ANA GLIGIĆ (86) SE ZARAZILA KORONOM DVA DANA NAKON REVAKCINE: Preživela sam zahvaljujući OVOM!

youtube/printscreen

Lepota i zdravlje

VIRUSOLOG ANA GLIGIĆ (86) SE ZARAZILA KORONOM DVA DANA NAKON REVAKCINE: Preživela sam zahvaljujući OVOM!

Nisam mogla da jedem, nisam mogla da pričam, nisam mogla da dišem – priča gospođa Gligić

Dr Ana Gligić, naš ugledni viruslog, dva dana posle revakcinacije zarazila se korona virusom. Trenutno je kod kuće, oporavlja se i kako je rekla, klanja se do poda u znak zahvalnosti svim lekarima i medicinskim sestrama KBC „Dragiša Mišović“ što je živa.

„Revakcinisala sam se u četvrtak, a već u ponedeljak osetila sam prve simptome. Nisam imala visoku temperaturu, bila je oko 37, ali nisam mogla da dišem. Bilo je sasvim jasno da hitno moram u bolnicu“, ispričala nam je dr Ana Gligić (86).

U bolnici je 13 dana bila na kiseoniku. Kako kaže, lakari i medicinske sestre su sve vreme bili uz nju, kao i uz sve druge pacijente, i uz njihovu pomoć, iz ove bitke izašla je kao pobednik.

Dr Ana Gligić je sada kod kuće i polako se oporavlja.

NE PROPUSTITE

Virusolog Ana Gligić o vakcinama za koronu: Rusi su napravili nešto posebno! (VIDEO)

„Verujte mi, nisam mogla da izgovorim ni tri rečenice, a da se ne umorim. Nisam mogla ni na noge da stanem. Ma nisam mogla ni da jedem, hranili su me. Evo, sada već mogu sama da se krećem po kući, polako, ali krenulo je na bolje“, rekla je dr Ana Gligić za Blic ženu.

O načinu na koji se zarazila, ima neke predpostavke, ali kako kaže, želi skroz da se opravi, pa da onda i javno priča o tome, pre svega zato da ljudi ne bi donosili parcijalne zaključke.

Njen slučaj, kao i mnogi drugi, nameće pitanje imali li vakcinacija smisla, da li će svako od nas stvoriti antitela, da li smo posle vakcinacije bezbedni, ali dr Gligić ima samo jedan odgovor- vakcine vrede!

„Vakcina je jedini način da zaustavimo širenje pandemije. Ja imam 86 godina i prirdružene bolesti u kombinaciji sa virusom, dovelo je do ovoga. Ali to je sada iza mene“, rekla nam je dr Gligić.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top