Iz ugla jedne žene: Dosadilo mi je čekati da me počneš voleti onako kako zaslužujem

pixabay.com

Ljubav i seks

Iz ugla jedne žene: Dosadilo mi je čekati da me počneš voleti onako kako zaslužujem

Ako ne želiš razgovarati sa mnom ili imati bilo šta ozbiljno sa mnom, neću više moliti za malo tvoje pažnje.

Sada sam završila sa čekanjem da mi se javiš, da mi odgovoriš na poruku ili poziv, završila sam sa čekanjem. Nikoga ne možeš naterati da te voli, zato sada, za sva vremena, završavam sa ovom farsom i nastavljam sa svojim životom. Gotovo je sa čekanjem da odvojiš malo vremena za mene.

Umorila sam se od toga da se ja uvek trudim da te vidim i uvek sve svoje planove prilagođavam tebi. Umorna sam od čekanja da me uguraš negde u svoj gusti raspored. Umorna sam od toga da ti je sve važnije nego ja. Dosta mi je da ti uvek budem poslednja na listi prioriteta i da se prema meni ponašaš kao da sam ti omiljena zabava onda kada nemaš nikoga drugoga pored sebe.

Dosta mi je tvoje neodlučnosti. Neću više čekati ni dana da se ti odlučiš šta to osećaš prema meni. Ne želim više da se pitam gde sam to ja u tvom životu. Umorila sam se od straha da ćeš se jednom samo okrenuti i nestati iz mog života. Predugo sam ti dopuštala da imaš moć nada mnom.

Neću više verovati tvojim praznim obećanjima i patetičnim izgovorima. Neću ti više dozvoliti da moje nade hraniš svojim lažima i neću više verovati da ćeš se jednom promeniti. Nisi više centar moga sveta. Sada sam za sva vremena završila sa žrtvovanjem svojih želja i prioriteta kako bi ti bio srećan.

Završila sam jer sam jedino ja uvek bila spremna za kompromis. Znam da ti se ovo neće svideti jer si navikao da me imaš u blizini i da iskorištavaš moju dobrotu. Gotovo je sa podrškom koju sam ti uvek davala i sa beskonačnom ljubavlju koju sam ti pružila.

Ne želim više čekati da počneš da se ponašaš prema meni onako kako zaslužujem i da me počneš voleti onoliko koliko zaslužujem. Neću ti više dozvoljavati da se poigravaš sa mnom i sa mojim osećanjima. Neću više čekati da mi se posvetiš. Stvar je jasna ili voliš ili ne voliš, trećeg nema.

Ja sam završila sa tim da ti uvek budem druga. Umorila sam se od toga da se zadovoljim mrvicama tvoje pažnje. Moje srce se umorilo od ljubavi prema nekome ko to ne zaslužuje. Dosadilo mi je da se borim za nekoga ko je odavno odustao od mene. Ne želim više da gubim vreme na nezrele, nestalne i sebične ljude.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top