Marina Radoš: Ako žena na Balkanu voli seks, debili misle da ne može biti silovana

pixabay.com

Lifestyle

Marina Radoš: Ako žena na Balkanu voli seks, debili misle da ne može biti silovana

U još jednoj epizodi horora zvanog Silovanje na Balkanu ponovno smo mogli čitati komentare publike od kojih se svakoj normalnoj osobi diže kosa na glavi.

Suvišno je govoriti da je i ovaj put moguća žrtva ispala sigurni krivac, a mogući silovatelj i dalje je šarmantni gospodin koji ne mora silovati jer bi mu svaka dala. Ha, ha, ha. Zaista žalim žene koje smatraju da postoji ijedan muškarac na ovoj planeti kojemu bi svaka dala ili koji svojim postojanjem zaslužuje da mu svaka da.

U novoj epizodi horora nismo naučili samo da vam, ako ste silovani, nitko neće vjerovati, nego smo naučili i novu veliku lekciju. Ukoliko ikad priznaš ljubav prema seksu ili da u seksu uživaš, silovanje si sigurno zaslužila.

Tako je jedan medij s dna kace nemoralnog novinarstva objavio navodne poruke moguće žrtve silovanja u kojima govori o muškom spolnom organu i šaljivo govori da ga treba staviti u usta umjesto lijeka.

Osim što očajnički želi klikove i tiraž, medij očajnički želi moguću žrtvu silovanja prikazati kao ženu koja ga voli staviti u usta, pa se time implicira da silovanja možda i nije bilo. Jer, pobogu, tko ne bi želio Lečićev staviti u usta?

Ako voli stavljati u usta, što bi joj bio problem staviti njegov, jer njemu bi svaka dala.

Sudeći po reakciji javnosti, svaka žena koja ga voli staviti u usta zaslužuje da joj ga se u usta stavi na silu. Svaka žena koja uživa u seksu, sigurno seks traži na svakom koraku. Svaka žena koja se voli seksati, sigurno ne može biti silovana.

Jednom davno sam, kao mlada djevojka, čula nevjerojatnu priču o ženi koja čita Ponos i predrasude dok njezin muž obavlja to što ima obaviti. Dok pročita nekoliko stranica svog omiljenog romana, muž je završio i svi su sretni i zadovoljni. Ona je primjer poštene žene koja se intelektualno nadograđuje dok muž vrši spolnu radnju i ona je uzor, ako gledamo javnost na Balkanu, žene koja sigurno nije zaslužila silovanje.

Ljubav prema seksu je toliki tabu na našim područjima, da je svaka ona koja nedajbože prizna da voli dobar seks automatski kurva koja ne zaslužuje poštovanje. Uživanje u seksu rezervirano je za muškarce, a na ženi je da bude sramežljiva do samog kraja. Poštena žena na Balkanu o seksu ne smije govoriti ni pisati, jer ako ikad progovori na tu temu, svjetina će je proglasiti pohotnicom koja uvijek traži seks. Svjetini je nevjerojatno da postoje žene koje zbilja vole seks, ali da zbilja biraju s kim će ga imati.

Ne znači ne, čak i ako je tridesetorici prije tebe rekla da, idiote.

Ne znači ne, čak i ako je nekad s nekim spavala za novac.

Ne znači ne, čak i ako je nekad priznala da ga voli staviti u usta.

Ne znači ne, idiote.

Lola

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top