„Danijela Štajnfeld ništa ne mora i ništa ne treba“

Printscreen/Instagram

Poznati

„Danijela Štajnfeld ništa ne mora i ništa ne treba“

Glumica Danijela Štajnfeld oglasila se na svom Instagram profilu prvi put nakon što je Branislav Lečić dao izjavu u Policijskoj stanici „29. novembra“ povodom njenih optužbi da ju je glumac silovao 2012. godine.

Glumica je podelila post jedne od svojih pratiteljki.

„Izvinite, drage naše, Danijela Štajnfeld ništa ne mora i ništa ne treba. Danijela Štanjfeld preživela je jedno od najtraumatičnijih i najstrašnijih ženskih iskustava i za razliku od velike većine žrtava, usudila se da javno progovori o svojoj traumi“, navodi se u postu.

Foto: Printskrin/B92.net/Instagram/danijelastajnfeld
Foto: Printskrin/B92.net/Instagram/danijelastajnfeld

U objavi se dalje navodi da „strah da ćemo biti napastvovane i silovane nije jedan od najvećih strahova, nego apsolutno najveći ženski strah“ i da žene sa njim odrastaju, „zbog njega pazimo kuda i kada idemo, sa kim razgovaramo, a da toga više nismo ni svesne, kontroliše ogroman naše svakodnevnice“.

„Nekima od nas dogodi se, eto, da se taj najgori strah ostvari. I onda sa njim treba živeti. Za neke je sam čin izlazka u javnost deo procesa isceljenja traume“, zaključak je ove objave, koju je Štajnfeld podelila na svom Instagram storiju.

B92

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top