DNEVNI HOROSKOP ZA 31.MART

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 31.MART

OVAN

Razočarani ste u određene saradnike jer nisu ispunili obećanja koja su vam dali. Iz tog razloga posao trpi. Fokusirani ste na poslovne probleme tako da zanemarujete voljenu osobu. Čuvajte se povreda i u saobraćaju.

BIK

U slučaju da ste privatnik prekidate poslovnu saradnju. Sa partnerom ne uspevate da nađete zajednički jezik tako da ne rešavate probleme u vezi. Zdravlje je osetljivo. Mogući su problemi sa sinusima.

BLIZANCI

Koncentracija vam je prilično loša tako dolazi do problema na polju komunikacije sa kolegama i sa papirologijom. Prezadovoljni ste vezom. Emotivno ste stabilni i osećate da je ovo prava veza za vas. Napeti ste.

RAK

Očekuje vas povećan priliv obaveza. S obzirom da ste optimistični, dobro organizovani i vredni sve obaveze završavate na vreme. Partner i vi nemate isti odnos prema vezi. Vi vidite probleme koje partner ne primećuje. Raspoloženje je u padu.

LAV

Postoji ekipa kojoj je vaš uspeh trn u oku i pokušava da vas degradira pričajući neistene o vama. U potpunosti ste zadovoljni vezom i insistirate na intenzivnom viđanju. Moguć je bol u leđima, vratu, ramenima zbog sedenja.

DEVICA

Ne samo da niste zadovoljni rezultatima rada, nego ste uplašeni da se situacija ne ponovi. Emotivni partner primećuje vaše neraspoloženje i trudi se da vam podigne moral. Mogući su problemi sa kostima, zglobovima, kolenom.

VAGA

Očekuje vas težak poslovni dan. Koncentracija vam je loša. Budite na oprezu pošto poslovni partneri nisu iskreni i otvoreni prema vama. Iako imate partnera emotivno ste nezadovoljni. Skloni ste povredama.

ŠKORPIJA

Očekuje vas težak dan koji se svodi na pokušaje rešavanja problema. U tome nećete biti uspešni ma koliko se trudili. Pred vama je nepotrebna svađa sa partnerom zbog nevažne sitnice. Ograničite unos alkohola i cigareta.

STRELAC

U slučaju da ste privatnik imate ozbiljne probleme sa zakonom. Bračni odnos je u krizi. Problemi su prisutni na polju komunikacije: ne razumete jedno drugo, imate tajne, lažete. Zdravlje je solidno.

JARAC

Suočavate se sa poslovnim problemima, ali neuspešno. U suštini nemate jasnu ideju kako da ih prevaziđete. Bračnoj partnerki smeta vaše ponašanje i misli da je ignorište i da vam nije stalo do nje. Obratite pažnju na disajne organe.

VODOLIJA

Konačno nazirete kraj poslovnog projekata na kome dugo radite. Umorni ste i jedva čekate da ga završite. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja nije u potpunosti iskrena i otvorena prema vama. Neophodan vam je odmor.

RIBE

U slučaju da ste privatnik imaćete više obaveza nego obično, ali u isto vreme i problema. Niste ispunjeni emotivnom vezom. Želite da vam se partner posveti mnogo više nego što to inače čini. Skloni ste infekcijama.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top