Dupla sreća u domu Tamare i Petra: Rođendanski poklon o kojem svaka žena mašta

Printscreen/Instagram

Poznati

Dupla sreća u domu Tamare i Petra: Rođendanski poklon o kojem svaka žena mašta

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine ovih dana ispunjen je radošću i lepim vestima.Posle nimalo prijatne informacije da je popularni glumac ponovo oboleo od upale pluća, porodica Dragičević-Benčina konačno ima razloga za sreću i osmehe.

U manjku poslovnih obaveza, izazvanim poznatom situacijom, glumački par uživa u slobodnom vremenu, trudeći se da bude maksimalno posvećen deci, ćerki Staši i sinu Lazaru. Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine danas je ispunjen balonima, dobrim raspoloženjem i čestitkama budući da lepa glumica slavi 32. rođendan.

Tamarin rođeni brat, glumac Miodrag Dragičević, i sestra Marija uputili su joj na „Instagramu“ čestitke.

– Srećan rođendan mom snažnom i emotivnom ovnu. Volim te beksi – poželeo je Tamari mlađi brat, dok je sestra Marija napisala:
– Ona je moj pojam moći i snage. Srećan rođendan kraljice moja.

Inače, ovo nije jedini razlog velikog slavlja i radosti u porodici Dragičević, s obzirom na to da je Tamarina sestra pre nekoliko dana na svet donela devojčicu Katju. Ponosna tetka objavila je fotografiju tek rođene bebe uz reči:

– Moja nova ljubav, Katja – napisala je ona presrećno, a zatim su čestitke pristizale sa svih strana.

Tamara, Marija i Miodrag izuzetno su bliski, pa često ističu koliko su srećni što imaju jedni druge i tako veliku porodicu, koja je sada bogatija za još jednog člana.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top