Jelena Karleuša u kolorblok kombinezonu koji je rezervisan za one savršenog tela

Printscreen/Instagram

Poznati

Jelena Karleuša u kolorblok kombinezonu koji je rezervisan za one savršenog tela

Popularna pevačica tokom uživanja na porodičnom odmoru ponela je vrlo interesantan model

Pevačica Jelena Karleuša trenutno sa ćerkama Atinom Nikom boravi u Dubaiju, gde uživaju u lepom vremenu i brojnim uzbudljivim avanturama.
Ovo veselo žensko društvo tako je juče, nakon nekoliko dana provoda na plaži, odlučilo da prošeta pustinjom, jaše kamile i proba sve ostalo što ova destinacija nudi.

Karleuša je na svom profilu na Instagramu podelila nekoliko fotografija i snimaka koji svedoče o njihovom sjajnom provodu, a pokazala je i vrlo interesantnu odevnu kombinaciju koju je odabrala za ovu priliku.

Pevačica je, naime, ponela kombinezon čiji donji deo čine efektne pantalone koje se završavaju zvoncarama, dok je gornji sastavljen od ukrštenih traka koje se vezuju iza vrata i otkrivaju delić stomaka. Posebno je interesantna boja ovog kombinezona — jedna polovina je u efektnoj koralnocrvenoj boji, dok je druga lila. Ona je upotpunila ovaj izgled širokom trakom za kosu boje lavande, kao i narandžastom tašnicom čiji kaiš je ukrašen narandžastim linijama i jednom svetloljubičastom prugom.

Pustinjska ruža — napisala je Karleuša u opisu fotografije.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top