OVI DETALJI ĆE PODIĆI SVAKU KOMBINACIJU NA VIŠI NIVO

Instagram / louloudesaison

Moda

OVI DETALJI ĆE PODIĆI SVAKU KOMBINACIJU NA VIŠI NIVO

Možda ne možemo da obučemo haljinu za izlazak ali niko nam neće oduzeti zadovoljstvo da nosimo kaiš koji vlada Instagramom, zar ne?

Da li se i vama čini da nam je ove godine nekako važnije nego ikad da trendove pratimo aksesoarom? Helanke i trenerke su ok, ali nekako je postao presudan način na koji nosimo džemper i čime smo (neobavezno) zakačili kosu. Da, stilska igra odvija se više nego ikad na polju detalja, i zato vam donosimo tri koji će upgrejdovati svaku kombinaciju u vašem ormaru. Hvatajte beleške.

 

LANAC OKO STRUKA

 

Inspiracija je jasna: Šanel kaiš koji je Lagrefeld devedesetih doveo do usijanja. Danas postoji bezbroj varijacija na temu, a velika većina njih može da se nosi svaki dan. Prvi korak neka bude kombinacija sa farmerkama i pamučnom košuljom, a vremenom ćete stići i do kombinovanja različitih kaiševa.

 

CIPELE I TORBE U BOJI

 

Uz crno ili neutralnu paletu od glave do pete ali i uz običan džins sa belom majicom, torbice i sandale u zelenim, žutim i ciklama nijansama govore da znate šta se dešava u modnim krugovima ovog proleća 2021.

 

XXL NAKIT

 

Priznajemo, nije novo i nije iznenađenje ali i dalje je aksesoar na vrhu svake liste želja. Glomazni lanci oko vrata, cuff narukvice i minđuše imaju moć da transformišu sve što obučete, a ove sezone u ovu kategoriju ulaze i torbe – da, torbe – koje umesto kaiša za rame imaju teški lanac. Ako nam ne verujete, ponesite jednu sa sobom i javite nam da li imaju efekat identičan onom koji ima i nakit.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top