04.04. poseban datum za ispunjenje želja – Iskoristite magični niz 4-4

pixabay.com

Lifestyle

04.04. poseban datum za ispunjenje želja – Iskoristite magični niz 4-4

Prema numerologiji 04. april će biti najsrećniji dan u mesecu.

Broj 4 u numerologiji označava stabilnost i čvrstoću, a 04. aprila čemo doživeti dvostruku dozu ove energije koja će biti u savršenom skladu sa astrološkim zbivanjima dana, kao i sa duhovnim značajem datuma. Kad je reč o stvaranju života koji želimo, osobine broja četiri mogu nam pomoći da nađemo oslonac i izgradimo čvrstu osnovu pomoću koje se naši snovi mogu ostvariti.

Kada u svom životu imamo čvrste temelje u kojima možemo stajati, u stanju smo stvoriti nešto trajno i smisleno. Budući da numerološka magija ovog datuma udvostručuje frekvenciju broja četiri , imaćemo još više njegove moćne i prizemne energije za usklađivanje.

Pored toga, datum će nam takođe pomoći da iskoristimo univerzalno sretnu frekvenciju broja osam . To je zato što je 4 + 4 = 8, a osam je broj manifestacije energije, karme, obrazaca i moći. Mesec će provesti celi april u znaku Jarca i savršeno će se podudarati sa numerološkom vibracijom dana.

Kao kardinalni zemaljski znak Zodijaka energija Jarca nas prožima snažnim osećajem discipline i odgovornosti, baš kao i broj četiri u numerologiji, pa će nam mesec ovde pomoći da se na kosmički način prilagodimo ovoj frekvenciji.

Najbolji način da iskoristite magiju numerološkog niza 4-4 je da budetemo temeljniji i jasniji u onome što želimo da ostvarimo u svom životu. Držite se čvrsto svojih uverenja, rešite se svega onoga što vas koči i zamislite nove želje.

Ovo je takođe odličan dan za provođenje dana u prirodi te za bavljenje jogom i meditacijom. Vodite računa da zaštitite svoju energiju 4. aprila i vežbajte postavljanje ispravnih granica dok stupate u kontakt sa svojim osnovnim željama.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top