Ako nisi spreman da me iskreno voliš – Ostavi me na miru

pixabay.com

Ljubav i seks

Ako nisi spreman da me iskreno voliš – Ostavi me na miru

Zovite me tradicionalistom, ali ja sam osoba koja veruje u ljubav na njen klasičan način. Ja verujem da je prava ljubav samo ona neraskidiva , samo ona koja traje zauvek.

Možete čak reći i da sam opsednuta samom tom idejom o ljubavi, ali nije me briga. Ja ću uvek biti osoba koja će tragati baš za tom vrstom ljubavi, koja vas ostavlja bez daha, one vrste ljubavi uz koju ne želite niti vam je potrebna ijedna druga.

Ja sam osoba koja vjeruje u dobrotu ljudskog srca i zauvek ću ostati ta osoba. Ja od svoje veze ne želim ništa polovično. Nisam ok sa time da se neko zadrži tu samo kratko vreme. Ako želiš da budeš samnom – to mora da bude za celi život. Iako zvuči možda ekstremno, ja sam oduvek takva.
Ja ne dajem svoj minimum i ništa više preko prvog podioka lestvice – ja dajem sve. Samnom moraš podeliti sve, jedino tako ću znati da mogu da ti verujem u potpunosti. Tvoje najdublje misli, želje, strahove, osećaje … želim da znam sve.

Moraš me uveriti da me voliš i da želiš sve samnom, moraš mi dati do znanja da nećeš odustati nakon prve prepreke koja se pojavi, moram da znam da ćeš stalno iznova da me osvajaš i da se boriš – samo tako ću moći uzvratiti istom merom.

Ako misliš da ću se zadovoljiti samo delićima tvoje pažnje, to nije istina . Neću pristati ni na to da mi pružaš svu pažnju, pa onda samo odjednom prestaneš. Ja želim sve sa tobom . Molim te da me shvatiš ozbiljno, ja nisam neka igračka kojom ćeš da se poigraš i samo me ostaviš po strani, niti ću ja tebe tretirati tako. Želim iskren odnos pun ljubavi i razumevanja i isto to sam spremna da pružim.

Nisam takođe fan ni one popularne “prijatelji sa povlasticama“ rečenice. Mi smo ili prijatelji ili romantični partneri, ja ne mešam te odnose. Ljubav je sveta stvar i nikada je ne narušavajte odnosima koji nisu čisti i koji vas teraju da se pitate ko ste vi i šta ste vi u tom odnosu. Ja sam osoba koja će raditi naporno za sve što želi u životu ili se neću truditi uopšte.

Moja ideja o ljubavi mi govori da za sve treba trud i ja sam spremna na to. Ljubav je jedna od najlepših stvari koje možete da iskusite sa drugim ljudskim bićem. I zato ja uživam u ljubavi celim svojim srcem.

Takođe ja razumem sve odgovornosti koje dolaze sa ljubavlju i spremna sam da ih podelim sa svojim partnerom i moram biti sa nekim ko želi podjednako iste stvari kao i ja. Tražim nešto neprolazno i stvarno. Tražim nešto za zauvek. Ako nisi spreman da mi to daš, bolje je da me ostaviš na miru.

INFPULT

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top