TVRDNJE MEGAN I HARIJA O RASIZMU ŠOKIRALE SU PLANETU

Printscreen/Instagram

Poznati

TVRDNJE MEGAN I HARIJA O RASIZMU ŠOKIRALE SU PLANETU

U intervjuu koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari i Megan Markl dali Oprvi Vinfri nekadašnja glumica iznela je šokantne optužbe na račun britanske kraljevske porodice

U eksplozivnom intervjuu o kojem je danima pričao ceo svet, Megan Markl je izjavila da je među članovima porodice njenog supruga vladala zabrinutost za to koliko će tamna biti koža njenog i Harijevog sina Arčija.

Par je odbio da imenuje osobu koja ih je šokirala takvim razmišljanjem, a kraljevska biografkinja ledi Kolin Kembel tvrdi da je u pitanju princeza Ana, jedina ćerka kraljice Elizabete II, piše Glossy.

Ipak, ona veruje da iza svega ne stoje rasizam i zla namera, već da je pogrešno shvaćen njen strah za to kako će se Megan uklopiti u porodicu.

„Hari je zbog pominjanja kulture shvatio da se radi o boji kože. Ana je izrazila brigu o posledicama dopuštanja da se neko takav uključi u kraljevsku porodicu, rekla je da to neće izazvati probleme samo u porodici, već i kod dece koja će nastati iz njihove veze. Hari je odmah požurio da to prenese Megan, koja je to povezala s bojom kože. Radi se o osobi koja jedva čeka da pronađe problem tamo gde ga nema“ smatra Kembelova.

Ona je objasnila da veruje da je princeza Ana mislila na kulturne razlike između Britanaca i Amerikanca, kao i da je iz izvora iz palate saznala za ovaj slučaj.

“ Nisu brinuli o Meganinoj boji kože. Ana je bila zabrinuta da će doći do problema ako se venčaju i dobiju decu. Ne zbog Meganine boje kože, već zato što je mislila da Megan neće moći da prihvati kulturne razlike“, smatra ona i kaže da je ćerka kraljice Elizabete II brinula da Megan „neće imati poštovanja prema instituciji i porodici u koju se udaje“.

„Niko nije kriv za rasizam, ali je princeza Ana bila prva koja je tvrdila da Hari ne treba da oženi Megan, smatrala ju je nestabilnom i pogrešnom osobom za to mesto i za ovu zemlju“, kaže Kembelova.

Princ Hari i njegova supruga nisu komentarisali ove tvrdnje.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top