Poučan tekst koji je žena poslala mužu

pixabay.com

Ljubav i seks

Poučan tekst koji je žena poslala mužu

Dragi moj mužu, životni saputniče i najbolji prijatelju obećavam ti da ću biti tu pored tebe gde god nas život odvede.

Dajem ti svoju reč da te nikada neću napustiti koliko kod nam ponekad bilo teško. Zajedno smo dovoljno dugo da svoj život ne mogu zamisliti bez tebe u njemu. Ti si bio tu pored mene kada se nisam osećala sva svoja, bio si tu kada sam jedva mogla izaći iz kuće od straha.

Bio si tu pored mene kada sam se osećala previše slabo da bih mogla nastaviti dalje. Bio si tu pored mene kada više nisam imala volju da radim bilo šta. Bio si tu kada sam se suočavala sa gubicima i kada sam doživljavala uspone i padove.

Bio si tu pored mene kada su me neki jako dragi ljudi u mom životu razočarali i izdali. Zajedno smo prevazišli mnoge nedaće. Na našem putu smo prevladali toliko teških prepreka da me i dan danas iznenađuje kako smo uspeli pronaći svoju sreću.

Bili smo zajedno i u najvećim olujama ali i u najlepšim trenucima našeg života. I ovo je samo početak. Biće dana kada ni tebi ni meni neće biti do razgovora. Biće dana kada se nećemo razumeti, kada ćemo se pogledati u oči i nećemo znati ko smo.

Biće dana kada će nas vreme još jednom testitrati, dana kada ćemo morati dokazati našu ljubav jedno drugome i uveriti se da smo dovoljno jaki da se borimo sa svim preprekama koje nam se nađu na putu. Biće noći kada nećemo zaspati jedno pored drugog.

Ponekad zbog ljutnje, a ponekad zbog nekih naših unutrašnjih borbi. Biće trenutaka kada će strast između nas nestati, ali i tada želim da znaš da ću se truditi da te podsetim da sam uvek tu pored tebe. Odabrala sam tebe za svog životnog saputnika i ne planiram to nikada promeniti.

Zaklela sam se da ću svoj život provesti pored tebe i tako će i biti, zaujek. Uprkos svim nedaćama i problemima želim da znaš da mi je stalo do tebe i da to ništa ne može promeniti. Šta god da se desi i gde god da nas život odnese obećavam da ću ostati pored tebe.

Čak i onda kada nam se bude činilo da je sve protiv nas, čak i onda kada nam bude teško nastaviti dalje. Čak i onda kada bude bilo potrebno mnogo strpljenja i truda da bi pobedili u svim našim bitkama. Znaj da ću biti tu pored tebe. – Zauviek tvoja supruga.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top