Prvi prolećni MLAD MESEC nosi najveću SREĆU za OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA

pixabay.com

Lifestyle

Prvi prolećni MLAD MESEC nosi najveću SREĆU za OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA

Prvi prolećni mlad Mesec je pred nama!

Mlad Mesec u znaku Ovna 11. aprila donosi nam osećaj pojačane energije i revnosti u ostvarenju naših ciljeva. Snažne i motivacione vibracije, kao i dobar osećaj samopouzdanja učiniće da tokom ovog lunarnog ciklusa budemo odvažniji i za korak bliži svojim snovima.

Vatreni plamen Ovna i pokretačka energija mladog Meseca donose nam hrabrost i poletnost, ali i svest da je sada trenutak da lične potrebe stavimo na vrh liste prioriteta.

Tokom ovog mladog Meseca očekuju nas još četiri planete u znaku Ovna, od kojih se kao najdminantnije ističu Venere i Merkur. To znači da nas očekuje povoljan period na poljima ljubavi, komunikacije i novca.

Iako sve horoskopske znakove očekuje sveža energija i moćna motivacija, mlad Mesec u Ovnu imaće najblagotvorniji uticaj na sledeća 3 horoskopska znaka:

Rak

Ova lunacija vam donosi pojačane liderske sposobnosti i profesionalne talente, pa će se krivulja na vašem polju karijere značajno popeti na visine. Odvažite se i pokažite zašto zaslužujete više. Trenutak je da pokažete svoju dominaciju, promovišete vlastite sposobnosti i nastavite da napredujete. Za nežnog Raka javni nastupi i predstavljanje ideja može biti jako izazovno, jer su Rakovi po prirodi vrlo stidljivi. Ali, mlad Mesec vam saa daje priliku koju zaista treba da iskoristite.

Ovan

Trenutno su Sunce i Mesec u vašem znaku, pa ne čudi što ste na listi najsrećnijih znakova u ovom periodu. Očekuju vas velike promene, ali vi ih prihvatate i skidate sa sebe mrlje prošlosti. Ovo je prilika da postanete autentična verzija sebe, imate vizije, talente i zasijaćete najlepšim sjajem. Oslobodite se emotivnog tereta i fokusirajte se na lični rast. Izrazite svoju kreativnost i jurite za snovima koji su u skladu sa vašom pravom prirodom.

Vaga

Mlad Mesec vam daje moćnu priliku da pritisnete taster za resetovanje i napravite važne i pozitivne promene, naročito u privatnom životu. Skloni ste da ispunjavate potrebe drugih i da često prećutite u raspravama, ali sada se situacija menja. Mlad Mesec vas podseća koliko je važno da se posvetite svojim potrebama, ali i da od drugih tražite ono što želite i šta vam pripada. Imate veliku podršku lunarne energije.

LOVESENSA

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top