3 prolećna stajlinga Tamare Dragičević za svaki dan koje vredi kopirati

Printscreen/Instagram

Moda

3 prolećna stajlinga Tamare Dragičević za svaki dan koje vredi kopirati

Jedna od naših najšarmantnijih glumica uvek je besprekorno odevena, a ovog proleća nam je predstavila nekoliko vrlo trendi i udobnih odevnih varijanti

Filmska, pozorišna i televizijska glumica Tamara Dragičević spada u domaće zvezde koje vrlo lako uskaču u ulogu modela, budući da spada u najlepše dame srpske javne scene.

Šarmantna i uvek nasmejana Tamara poznata je i kao neko ko je uvek odeven izvanredno, ali i u skladu s prilikom, a modu koristi i kao način da izrazi svoj lični stil, pa je obično ne viđamo u svakidašnjim komadima kakve nosi svaka druga devojka. Ona je jedinstvena, neponovljiva, maštovita, ali ipak uvek u trendu!

Proteklih sedmica, Tamara, koju ćemo uskoro gledati u ulozi Silvane Armenulić u filmu „Toma“, oduševila nas je više puta, a nama su se posebno dopale tri odevne kombinacije idealne za udobnu i trendi svakodnevicu.

Sve nijanse plave

Lepu glumicu najpre smo videli u efektnoj kombinaciji farmerki ravnog kroja, svetloplave košulje dužih rukava i vrlo tankog prolećnog kardigana u boho stilu. Tamara je rešila da upotpuni ovaj autfit svetlobraon kaišem s upečatljivom kopčom i kratkim i braon kaubojskim čizmama.

 

Savršen izgled za šetnju sa psom i uživanje u kafici po prijatnom prolećnom danu!

Šik!

Potom smo Tamaru i njenog ljubimca videli u vrlo trendi kompletu sastavljenom od pantalona i košulji u krem nijansama, koji na prvi pogled deluje kao kombinezon.

 

Glumica je ponela ovu kombinaciju s klasičnim trenčom i udobnim kraćim čizmama na pertlanje, dok je struk naglasila tankim braon kaišem, a tu je i ključni detalj — šešir širokog i labavijeg oboda.

Udobnost na prvom mestu

Nekoliko dana kasnije, Tamara nam je pokazala duboke bele pantalone od tanjeg materijala koje su sjajan izbor za tople prolećne dane, a krase ih efektni džepovi, a tu je komotnija košulja koja je vrlo zgodna kada nam je potrebno slojevito oblačenje.

 

Glumica ju je ponela preko bluze u boji kajsije, dok je ovog puta važnu ulogu imao i nakit: odabrala je masivnu ogrlicu u obliku lanca, jednu tanju i dugačku s priveskom i tanke narukvice, a ne treba zaboraviti ni efektnu gumicu za kosu koja će biti hit predstojećih meseci.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top