NEMA VEĆEG DŽENTLMENA OD PIRSA BROSNANA: Njegovu ženu svi ogovaraju zbog izgleda, on je svakog dana sve više voli!(FOTO)

Poznati

NEMA VEĆEG DŽENTLMENA OD PIRSA BROSNANA: Njegovu ženu svi ogovaraju zbog izgleda, on je svakog dana sve više voli!(FOTO)

Pirs Brosnan je od 2001. u braku sa Kili Šaj, a sad je uhvaćen kako joj je nakon večere kao savršen kavaljer otvorio vrata od automobila. Očigledno je da se i danas vole kao i na početku veze.

Odnos miljenika žena Pirsa Brosnana (67) i njegove 10 godina mlađe supruge Kili Šajje verovatno jedan od najidealnijih u svetu poznatih.

Glumac, koji je igrao tajnog agenta Džejmsa Bonda u četiri filma, viđen je s Kili nakon večere u restoranu u Malibuu. Pirs je bio u ležernom izdanju i nosio je farmerice, jaknu, kapu i zaštitnu masku. Njegova supruga je obukla dugu haljinu s leopard printom i kaput.

Brosnan je pokazao da se prema Kilii nakon 20 godina odnosi kao džentlmen i otvorio joj je vrata automobila te je ona sela za volan, a on na suvozačko mesto.

Par je u braku od 2001. i Pirs je jednom rekao da ga je spasila od depresije nakon tragične smrti njegove prve supruge. Irsko-američki glumac, koji je odavno osvojio srca žena, ali i muškaraca širom sveta, iza sebe ima tragični gubitak prve supruge Kasandre Haris.

Njome se oženio 1980., a preminula je 1991. od karcinoma. Koliko je Pirs voleo Kasandru, govori i činjenica da je usvojio njenog sina Kristofera (47) i ćerku Šarlot, a uskoro su dobili i sina, glumca Šona (36).

Ali nakon Kasandrine smrti nije bilo kraja njegovim tragedijama. Pirs je ponovo proživeo iste teške trenutke sa svojom usvojenom ćerkom Šarlot koja je kao i njena majka imala rak jajnika. Preminula je 2013. u 42. godini života.

Od depresije nakon smrti supruge Brosnana je, kako je jednom sam rekao, spasila upravo Kili. Upoznao ju je 1994. u kafiću u Meksiku i zaljubio se, a često dok govori o njoj naziva ju „svojom devojkom“. Kasnije mu je pomogla da prebrodi i ćerkinu smrt te je njihova ljubav s godinama sve jača.

Napade na Kili zbog težine je nazvao pokvarenim i često isticao da on kraj sebe ne treba nekog supermodela nego pravu ženu. Snimao je s brojnim lepoticama, ali nijedna ga nije zanimala osim njegove supruge s kojom ima dva sina.

(Stil.Kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top