KAKO PROČITATI MUŠKARCA? Jasni znakovi da on ŽELI da te POLJUBI!

pixabay.com

Ljubav i seks

KAKO PROČITATI MUŠKARCA? Jasni znakovi da on ŽELI da te POLJUBI!

Često nam se dešava da ne možemo tačno da procenimo da li on želi da nas poljubi, ali ipak postoje znakovi koji jasno ukazuju na to

Kada flertujemo sa muškarcem, pogotovo ako ga ne poznajemo dovoljno, ne možemo uvek da shvatimo šta on zaista misli.

Često nam se dešava da ne možemo tačno da procenimo da li on želi da nas poljubi, ali ipak postoje znakovi koji jasno ukazuju na to.

Prvi i najčigledniji znak je kada vas gleda u usne. To svi radimo kada imamo želju da poljubimo osobu koja nam se sviđa ili partnera.

Obratite pažnju da li vas on gleda u usne dok vi pričate. Takođe, kada vidimo osobu koja nam se sviđa, usne postaju crvenije i natčenije zato što dolazi do povećanog dotoka krvi u njih.

Ako primetite da vam se on približava, to je takođe još jedan od znakova da želi poljubac sa vama. Zalaženje u vaš lični prostor znači da on želi da ostvari prisnost sa vama.

To možemo lako videti po sebi: kada nam se neko ne dopada, želimo da se udaljimo od te osobe. Kada nam se sviđa, pokušavamo da joj se približimo.

Način na koji vas on gleda, prati vaše pokrete i sluša šta govorite otkriva mnogo o njemu i njegovim željama i namerama.

Pogotovo ako svoju ruku stavi na vašu ili je spusti na vaše koleno, to može biti dokaz da želi da vas poljubi.

Takođe, obratite pažnju na njegove oči jer one mnogo otkrivaju. Kada se nalazimo pored osobe koja nam se sviđa, naše zenice oka se šire.

To se dešava zato što u telu dolazi do pojačanog lučenja adrenalina, koji zatim dovodi do širenja zenica.

Deljenje komplimenata je još jedna stavka koja ukazuje na to da on želi da vas poljubi. Muškarci su slatkorečivi samo kad se nalaze pored devojke koja im se sviđa.

Espresso

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top